2777
2789
عنوان

شوهرم زن دوم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 6249 بازدید | 131 پست
بیچاره رونترسون اخه بمونه پای این اشغال ک چی بشه بوی کثافتش این زن روازپادراورده

دقیقا 

این چه قانونیه که مردا هرکاری دلشون بخاد میکنن تهش ام چون پول دارن همه چیز و می‌خرن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدود یک ماه پیش یه خانمی شرایط مشابه شما البته دور از جون شما دور باشه شوهرش به خاطر مواد زندان بود ...

ربطی به خلاف کار و اینا نداره 

من ادم سالم میشناسم بعد طلاق وقتی زنش وارد رابطه جدید شد

با چاقو کشتش. جلو کلانتری

اینجوری بنده خدارو میترسونی

بیچاره رونترسون اخه بمونه پای این اشغال ک چی بشه بوی کثافتش این زن روازپادراورده

از همون اول که فهمید زن دوم گرفته چرا طلاق نگرفت وقتی مرده آزاد بود اون موقع به خاطر پول و موقعیت موند الان که رفته زندان اون مرده هزارتا فکر میکنه و بعدا تلافی ...... خلافکارارو خوب میشناسم 

ربطی به خلاف کار و اینا نداره من ادم سالم میشناسم بعد طلاق وقتی زنش وارد رابطه جدید شدبا چاقو کشتش. ...

چون مرده دقیقا خلافکار بود و زن دوم گرفته بود روز عاشورا هفتم پسره بود هیچکس جرات نکرد تو مراسمشون باشه 

خیلی از خودم ناراحتم که تا اینجا ام باهاش موندم

خوب بقیه عمرتو تلف نکن تا بعدها حسرت بیشتری نداشته باشی، همچین آدمی قطعا پدر خوبی هم برا بچه هات نیست، تنهایی شرف داره تا زندگی با همچین آدمی 

از همون اول که فهمید زن دوم گرفته چرا طلاق نگرفت وقتی مرده آزاد بود اون موقع به خاطر پول و موقعیت مو ...

چند بار وقتی بیرون بود دادخواست طلاق دادم ولی تهدیدم کرد ترسیدم برگشتم 

یا بچه هارو ازم می‌گرفت 

شوهرت خیلی پولداره هنوز موندی با این شرایطط و همون دومی هم به این علت

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 

تو این اطلاعات زن دوم رو از کجا آوردی؟فعلا که رسمی نشده اگه رسمی شد اون وقت میتونی شکایت کنی و مطالبه مهریه ..از شرایطت خبر ندارم که بگم طلاق بگیر ولی درجایی که پروعن و تو روت بهت بی احترامی میکن و تو روعددی حساب نمیکنن توهم همین طور باش دقیقا مثل خودشون  اگه رسمی کرد تو هم مراحل قانونی برای حقوقت رو برو