2777
2789

اولین شبی که پسرمو آوردیم خونه ، یکسره جیغ میزد.

تا اینکه زنداداشم گفت شیرت خوب نیست و واسه همین بچه گریه میکنه و رفتیم شیر خشک خریدیم و بچه آروم آروم تا صبح میخوابید.

بعدشم بچه زردی گرفت و دکتر گفت بیشتر بهش شیر خشک بدین.

از دیروز زردی بچه خوب شد و حالا منم شیرم بهتر شده و بچه ام سخت شیر منو قبول میکنه .   اینقدر گریه میکنه وقتی میخوام بهش شیر خودمو بدم.

نمیدونم چیکار کنم، من شیرم خوبه.

مامانم میگه بیشتر غذا بخور تا شیرت سرریز بشه درحالیکه تو بیمارستان میگفتن هرچی بچه بیشتر میک بزنه، شیر مادر بیشتر میاد.   (واقعا نمیتونم بیشتر بخورم و به اندازه معده خودم میخورم چون اشتهام بعد زایمان خیلی کم شده و تو این یک هفته ۹ کیلو کم کردم)

اینم بگم که شبا شیر خشک میدیم و خیلی راحت میخوابه و اذیت نمیکنه و روز که شیر خودمو میدم خیلی گریه میکنه.

کسایی که تجربه دارن میشه راهنماییم کنن

من دوست دارم به خاطر باهوش تر شدنش حتما شیر منو بخوره

عزیزم این مدل شیر دادن یعنی هر دو ب مرور از شیر شما زده میشه و دوسش نخواهد داشت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چه ربطی به هوش بچه داره شیر مادر؟! 😐

شما برو مراکز شیردهی ببین کمکتون میکنن که شیر مادر بخوره

اگه نخورد شیر دوش تهیه کن شیرتو بریز تو شیشه بخوره شیشه دوست دارن این بچه ها محتویات توش مهم نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر شما و شیر خشک ربطی ب باهوشی بچه نداره شیرم با خوردن نمیاد با ارامش و مک زدن بچه میاد و اینکه با این مدل شیر دادن تا یماه دیگه اصلا سینه نمیگیره یا کلا شیر خودتو بده یا کلا شیر خشک

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
باهوش بودن ربطی به شیرمادر نداره ارثی هستش بخاطر راحتی بچه وخودت شیرخشک بده من که راضیم دخترمم خدارو ...

دقیقامنم انقد سر شیردهی عذاب کشیدم اخرم شیر خشک دادم  راحت

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
همکارای من اکثرا هردو رو دادنیعنی حداقل تا ۶ ماه شیر مادر دادن

تا شش ما شیرخودت رو فقط بده بعد اون شیر خشک 

شیرخشک برا بچه راحته معلومه بهانه ی اونو میگیره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شیر شما و شیر خشک ربطی ب باهوشی بچه نداره شیرم با خوردن نمیاد با ارامش و مک زدن بچه میاد و اینکه با ...

شیر خشک باید بخوره چون من بعد چله باید برگردم سرکار.

چیکار کنم وقتی همسرم به من حس عذاب وجدان میده ، میگه به خاطر بچه بهش شیر خودتم بده

عزیزم بچع جاریه منم همین بود شیر مامانشو نمیخاست گریه میکرد و جاریم ب زور میگف باید شیر خودمو بخوره بچه نمیخوزد و یسره گریه میکرد و وزنش رفته  بود زیر خس قرمز بس ک لاغر بود برادرشوهرمم قاطی کرد گف شیرتو نده بهش و رفت براش شیر خشک و اینا میگرف بچع آروم شد و راحت میخابید و خیلیم خوب وزن میگرف الانم ماشاله باهوشه شمام بچتو اذیت نکن چون اول و آخرش شیرتو نمیخوره

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

فقط اینایی که میگن شیر مادر ربطی به باهوشی بچه نداره! داره عزیزم ، برید دو تا مقاله علمی بخونید درباره ی تفاوت شیر مادر و شیرخشک تا متوجه بشید شیر مادر مغذی ترین مایع روی زمینه

تا شش ما شیرخودت رو فقط بده بعد اون شیر خشک شیرخشک برا بچه راحته معلومه بهانه ی اونو میگیره

نمیشه چون بعد چله باید برگردم سرکار.

همکارام میگفتن روزا شیر خشک میدادن و شبا شیر خودشون.

ولی بچه من امروز اینقدر گریه کرد که دلم براش کباب شد.

تا اینکه مامانم براش شیر خشک گرفت و خیلی سریع شیشه رو تموم کرد