بیاین از عادت هایی که شوهرتون از شما یاد گرفته رو بگید...
مثلا من شب ها بعد شام حتما میز رو دستمال میکشم رو گازوهم تمیز میکنم و ظر ف هارو میشورم شوهرم از من یاد گرفته و همین کارارو میکنه بعد حمومم حموم رو تمیز میکنه💝💝
من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
اينكه ياد گرفته وقتى ميخواد تخمه بشكنه اول روفرشى ميندازه بعد تخمه ميشكنه
اينكه صورتشو بخور ميده
از لوسيون و اسكراب صورت و ماسك مو استفاده ميكنه
اينكه هر روز دوش بگيره
نماز بخونه
پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب اینم قبول کنیم ماهم خیلی چیزا از شوهرامون یادگرفتیم مثلا من یادگرفتم عصبانیتم کنترل کنم واز چیزی ناراحت شدم زودحلش کنم وکش ندم و اینکه من وسواسی ام اینقدر به بهداشت فکر میکردم دقت نمیکردم وسایلامو همیشه مرتب کنم ونامنظم میشد وازشوهرم یادگرفتم که هرچیزی سرجاش باشه
شوهرم ظرف شستن(فقط وقتي مهمون دارم)، ميوه شستن، آشغالها رو جمع كردن رو از من ياد گرفته😀
هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده