2777
2789
عنوان

شوهر💝

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 24 پست

اينكه ياد گرفته وقتى ميخواد تخمه بشكنه اول روفرشى ميندازه بعد تخمه ميشكنه 

اينكه صورتشو بخور ميده

از لوسيون و اسكراب صورت و ماسك مو استفاده ميكنه 

اينكه هر روز دوش بگيره 

نماز بخونه 

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
چی مثلا😀😂

اشپزي 

تميز كردن خونه 

حتي بلد نبودم درست حسابي جارو كنم خونه رو همونجور كه الان خواهرم بلد نيس 

هرچي كه فكرشو بكني 

تو خونه مامان دست به هيچ كاري نميزدم الان طبق سليقه شوهرم ياد گرفتم اشپزي كنم اينم خيلي خوبه

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب اینم قبول کنیم ماهم خیلی چیزا از شوهرامون یادگرفتیم مثلا من یادگرفتم عصبانیتم کنترل کنم واز چیزی ناراحت شدم زودحلش کنم وکش ندم و اینکه من وسواسی ام اینقدر به بهداشت فکر میکردم دقت نمیکردم وسایلامو همیشه مرتب کنم ونامنظم میشد وازشوهرم یادگرفتم که هرچیزی سرجاش باشه

❤️لایکم نکن مهربون❤️  

شوهر خاهر زاده ام انقد وسواسیه که نگو هروقت میاد خونمون استرس میگیرم

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

شوهرم ظرف شستن(فقط وقتي مهمون دارم)، ميوه شستن، آشغالها رو جمع كردن رو از من ياد گرفته😀

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
یاد گرفته مسواکشو منظم بزنه  چای هم کمتر بخوره  غذای سالمتر بخوره و نوشابه رو کم کنه

عزیزم پروفایلت نی نی خودته؟؟؟ ماشالله هزار ماشالله چقدر خوشگله

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .