2777
2789
عنوان

مامانم هر دفعه که میاد خونم میگه

193 بازدید | 15 پست

من تقریبا دو سال پیش یه مدت مرتب ظرفامو داخل ماشین ظرفشویی میذاشتم، بعد یه سری از لیوانام یه مقدار کدر شد. بعد از اون دیگه خیلی به ندرت میذارم توی ماشین. حالا هر وقت مامانم میاد خونمون لیوانامو میبینه میگه هنوزم توی ماشین میذاری؟ میگم نه این مال قبله. دوباره دفعه بعد میاد میپرسه

امروز اومد خونمون. دوباره تا لیوانا رو دید، گفت هنوزم میذاری توی ماشین؟ منم یکم عصبانی شدم، گفتم نه من حالا توی ماشین ظرف نمیذارم، اینا مال قبله

واقعا نمیدونم چکار کنم. هی میگه منم دیگه اعصابم خرد میشه یهو یکم با تندی جواب میدم، بعدشم عذاب وجدان میگیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل ازینکه مامانت بگه خودت سریع با شوخی بگو مامان لیوانارو  نذاشتم ماشیناااا.

هر سری دو سه بار شوخی شوخی بگی،دیگه هیچوقت نمیگه.

ولی واقعا اگه لیوانات اینقدر کدر شده که به چشم میاد یه فکری بکن براشون.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

خب کدر بشه، چه اتفاق خاصی میوفته مگه

.بذار تو ماشین

بعدم به مامانت بگو فعلا کدر شدن لیوان برام مهم نیست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
قبل ازینکه مامانت بگه خودت سریع با شوخی بگو مامان لیوانارو نذاشتم ماشیناااا.هر سری دو سه بار شوخی ش ...

اونقدرا کدر نیست

بعدم چون بچه کوچک دارم اینا رو گذاشتم دم دست که اگر شکوندن دلم نسوزه. 

اگه سر زده نمیاد جمعشون کن بذار توکمد دیواری اتاق خواب که اصلا نبینه همون قشنگاروبذار دم دست به هرحا ...

خودش میگه من که غریبه نیستم و از این نظر براش مهم نیست. کلا همش میپرسه

یعنی حتی اگه توی کابینت هم باشه یا لیوان دست بچم باشه هم میپرسه. منظورش این نیست که برای من توی این لیوان نیار