2777
2789
عنوان

آیا بچه ها مثه خانواده شون میشن

228 بازدید | 23 پست

دوستم با یه پسری دوسته میخواد باهاش ازدواج کنه ولی دو دله. 

مادر این پسر خیلی زن سلطه گر و بی چاک و دهنیه که حتی پدر این خانواده رو کتک میزنه. 

برادر این پسر هم یه پسر دعواییه،  برادر و مادر این پسر تا الان هزار تا بلا سر عروسشون اوردن و عروسه هم از بی پناهی طلاق نمیگیره. 

ولی پدر این پسر یه مرد به شدت مظلومه که همه تعریف این مرد رو میکنن،  و میگن این پسره هم به باباش رفته و خوبه و مثل مادرش و برادرش نیست. 

دوسته منم الان دو ساله با این پسر دوسته هیچی جز خوبی ندیده. 

میگه دوست پسرمم گفته اگه ازدواج کنیم با مادرم و برادرم زیاد رفتامد نمیکنیم در حد سالی یکی دو بار بریم دیدنشون. 

حالا این دوستم دو دل شده میگه نکنه اینم یه روز یه رگه های از شخصیت مادر و برادرش نشون بده.

نه اصلا ربطی نداره خیلیا خانواده بدی دارن ولی خودش مث فرشته ان

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۰۰٪ نیست واقعا یهو میبینی تو یه خانواده یه نفر واقعا با بقیشون فرق داره، اما حتی خود پسر هم خوب باشه خانواده خیلی مهمه و میتونه تو زندگیشون خیلی تاثیر بذاره

سبکباران ساحلها ندیدند به دوش خستگان باری ست دنیا

دوستت بعد از همه ی این چیزا تازه دو دله؟؟؟؟؟

باید فرار کنه بره😐😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

باباهه تو سری خوره ممکنه از باباهه الگو گرفته باشه بهر حال بدون مشکل که نیستن 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

خانواده خیلی مهمه ، می تونه زندگی زهر آدم کنه ، بعد معمولا پسرها حرف خانواده و مادرشون خیلی روشون تاثیر داره ، هیچ وقت تو ازدواجتون ریسک نکنید.

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

صد درصد یعنی صد درصد تو اون محیط خانواده بزرگ شده رشد پیدا کرده آسیب های که دیده رفتار های نادرست ش ...

اره دقیقا 

ولی کامل بدی هم نبوده خوبیای باباش رو هم دیده که سعی کرده مثه باباش باشه