2777
2789
عنوان

چطور معذرت خواهی کنم

342 بازدید | 21 پست

من چند روزه با مامانم قهرم سر چیزای خیلی کوچیک و بعضی حرف ها که دلمو شکسته بود ، بهش گفتم دیگه دوست ندارم و باهاش دعوا کردم ، پدرم هم از دستم خیلی ناراحت شد و باهام خیلی سرسنگین رفتار میکنه درحالی ک قبلن اینطوری نبود . حالا من نمیدونم چطور برم معذرت خواهی کنم ازشون و از دلشون دربیارم 😢 البته کمی هم حق با منه ولی خیلی بد رفتار کردم و عذاب وجدان دارم ... شما بودین چیکار میکردین 😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش گفتم تو هیچکاری برای من نکردی اصلا محبت نکردی و فلان ، درحالی که خیلی کارا برام کردن و من واقعا نمیدونم چرا این حرف های مسخره رو گفتم 😔 بخاطر این پدرم ازم خیلی دلخور شد 

تو با رفتار عادی که همیشه داشتی باهاشون برخورد کن 

ی کم بگذره براشون عادی میشه 

رفتارشون آکی میشه

نگران نباش

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

۲۱ سالمه بله مجردم

من یکی از دوستام همچین اتفاقی براش افتاد 

پیامک داد ب پدرش و ازش معذرت خواست 

اینم جواب میده

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

خب عزیزم خودتو سرزنش نکن، همه ما از این حرفا از دهنمون در میاد و پیش اومده، برو یه دسته گل در حدی که می تونی بگیر، ساده و شیک، یه کارت پستال بگیر و توش حرف دلتو بنویس، بنویس که عاشقشونی و میدونی چقدر برات زحمت کشیدن و زندگیت هستن اون دو نفر، نمی خواد بگی ببخشید منظور نداشتم، عشق خودتو بهشون فقط نشون بده، اونو بزار رو میز و تمام