2777
2789
عنوان

چطور معذرت خواهی کنم

342 بازدید | 21 پست

من چند روزه با مامانم قهرم سر چیزای خیلی کوچیک و بعضی حرف ها که دلمو شکسته بود ، بهش گفتم دیگه دوست ندارم و باهاش دعوا کردم ، پدرم هم از دستم خیلی ناراحت شد و باهام خیلی سرسنگین رفتار میکنه درحالی ک قبلن اینطوری نبود . حالا من نمیدونم چطور برم معذرت خواهی کنم ازشون و از دلشون دربیارم 😢 البته کمی هم حق با منه ولی خیلی بد رفتار کردم و عذاب وجدان دارم ... شما بودین چیکار میکردین 😢😢😢

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهش گفتم تو هیچکاری برای من نکردی اصلا محبت نکردی و فلان ، درحالی که خیلی کارا برام کردن و من واقعا نمیدونم چرا این حرف های مسخره رو گفتم 😔 بخاطر این پدرم ازم خیلی دلخور شد 

تو با رفتار عادی که همیشه داشتی باهاشون برخورد کن 

ی کم بگذره براشون عادی میشه 

رفتارشون آکی میشه

نگران نباش

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

۲۱ سالمه بله مجردم

من یکی از دوستام همچین اتفاقی براش افتاد 

پیامک داد ب پدرش و ازش معذرت خواست 

اینم جواب میده

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

خب عزیزم خودتو سرزنش نکن، همه ما از این حرفا از دهنمون در میاد و پیش اومده، برو یه دسته گل در حدی که می تونی بگیر، ساده و شیک، یه کارت پستال بگیر و توش حرف دلتو بنویس، بنویس که عاشقشونی و میدونی چقدر برات زحمت کشیدن و زندگیت هستن اون دو نفر، نمی خواد بگی ببخشید منظور نداشتم، عشق خودتو بهشون فقط نشون بده، اونو بزار رو میز و تمام