2777
2789
عنوان

به نظرتون این خواستگار مناسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 76 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۲۶ سالشه فکرکنم تقریبا از ۱۹.۲۰ سالگی کار کرده

خب دیگه تا هفت سال یه ماشین نخریده عجیبه... باید ازش سوال کنه ببینه درآمدشو چکار میکنه... برای یکی از اقواممون خواستگار اومد هیچی نداشت جز یه موتور بعد که تحقیق کردیم این هر سال کارشو عوض کرده پولام معلوم نیست چکار کرده خرج رفیق بازی و خانوادش

خب دیگه تا هفت سال یه ماشین نخریده عجیبه... باید ازش سوال کنه ببینه درآمدشو چکار میکنه... برای یکی ا ...

خوب نیست یعنی؟

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

خونه خدش یا خانوادش؟

بستگی داره چند سالشه

دوستت ببینه شخصیتش و میپسنده یا ن

اگر سنش هم زیر ۲۵ ساله اوکیه بنظرم

نسبت ب هم سن و سالاش بهتره داره تلاش میکنه ۲ سال دیگه ماشینم میخره

شغل آزاد جای مانور زیاد داره درآمدش چند برابر ی کارمندِ 

من پدر خدمم همینطوره ب دوستت بگو اگه پسرِ پرتلاشیه آیندش روشنه نگران شغلش نباشه رو اخلاقش زوم کنه ببینه چقدر تفاهم داره باهاش

خونه خدش یا خانوادش؟بستگی داره چند سالشهدوستت ببینه شخصیتش و میپسنده یا ناگر سنش هم زیر ۲۵ ساله اوکی ...

خونه خانوادش

خودش ماشینم نداره چه برسه به خونه

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
چرا

چون که دوستت هنوز داره لیسانسو میگیره و میخواد ادامه بده ، با تحصیلات بالاتر مطمئنن مورد های خیلی بهتری میان برای ازدواج ، تحصیل کرده و با شغل خوب . بنظرم بگو عجله نکنه ، دوستت چند سالشه؟ 

خوب نیست یعنی؟

نمیشه قضاوت کرد باید صحبت کنن بگه برنامت چیه این سالا کار کردی چی از خودت داری شاید زمین خریده یا طلا... آخه از ۱۹سالگی کار کرده تحصیلاتم نداره چکار میکرده این مدت