2777
2789
عنوان

به نظرتون این خواستگار مناسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 76 پست
۲۵ سالشهچرا؟

چه ویژگی مثبتی داره مثلا؟ زندگی بچه بازی نیس که مادیات الان از همه مهم تره 

درضمن این که بازار نیست و فلان هزار نفر میشناسم که کسب و کارشون همونه اینا همش بهونس

چون که دوستت هنوز داره لیسانسو میگیره و میخواد ادامه بده ، با تحصیلات بالاتر مطمئنن مورد های خیلی به ...

۲۴.۲۵ تقریبا

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خونه خانوادشخودش ماشینم نداره چه برسه به خونه

خب پسره باید به خانواده دختر حق بده اگه قبول نکردن

میگی دوستت معلمه

و اگر پای علاقه وسط نیست مطمعن باش موقعیت های خیلی بهتری براش پیش میاد

اگر هم دوطرف بهم علاقه دارن پسره زود باید ب خدش بیاد بیشتر کار کنه زندگی شو شروع کنه سر و سامان دادن

نمیشه قضاوت کرد باید صحبت کنن بگه برنامت چیه این سالا کار کردی چی از خودت داری شاید زمین خریده یا طل ...

طلا و اینا خریده ولی فکرنکنم زمین خریده باشه

چه ویژگی مثبتی داره مثلا؟ زندگی بچه بازی نیس که مادیات الان از همه مهم تره درضمن این که بازار نیست و ...

به نظرت الان پسره برای ازدواج مناسب نیست نه؟من هرچی بهش میگم قبول نمیکنه 

خب پسره باید به خانواده دختر حق بده اگه قبول نکردنمیگی دوستت معلمهو اگر پای علاقه وسط نیست مطمعن باش ...

اره دوستمم معلمه به نظرت سطحش از پسره بالاتره؟

خونشونم نسبت به پسره جای بهتریه تقریبا

به نظرت الان پسره برای ازدواج مناسب نیست نه؟من هرچی بهش میگم قبول نمیکنه

نه نیس 

احتمالا خواستگار ساده نیس و باهم دوستن که اگه اینطور باشه کار خودشو میکنه در هر صورت 

خانواده دختر راضین؟

اخلاق و ایمان مهمه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

نه نیس احتمالا خواستگار ساده نیس و باهم دوستن که اگه اینطور باشه کار خودشو میکنه در هر صورت خانواده ...

اره دقیقا دوستن

خانواده دختره در جریان نیستن هنوز و اینکه پسره اتفاقا خودشو سر تر میدونه