2777
2789
عنوان

دخترهای فامیل منو تک انداختن

366 بازدید | 12 پست

من کلی دختر عمو و دخترعمه‌ی همسن و سال دارم

همش باهم جمع میشن میرن مسافرت و اینور و اونور و گشت و گذار بعد هم عکس دسته جمعی میذارن 

فقط به من نمیگن بیا منم همش تو خونه دلم میپوسه 

نامزدم هم هی ازم می پرسه چرا تو نمیری باهاشون

اونا خیلی باهم خوبن و هوای همو دارن و از اول بچگی منو اذیت کردن، تو مدرسه، خونه همه جا... الآنم که اینجوری.

تو مجلس ها همه اکیپ میشن من تنها میگفتم و محل بهم نمیذارن، خدایا آخه چرا اینجوریه

دلم داره میترکه

گوربابای همه شون، دوستای مود خودتو پیدا کن و باهاشون اکیپ بساز...هیچ وقت خودتو تو هیچ گروهی جا نکن که مجبور بشی خودتو سایز اونا کنی

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

شاید حسودی میکنن؟!

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا فامیل دوست نمیشه خودت باید دوست پیدا کنی و روابط محکم بسازی

بعدم میگی از بچگی 

یه مسئله دیرینه ست که باهات حال نمیکنن،جدید که نیست میگی دلم داره میترکه! ولشون کن

خودت خوش گذرونی واسه خودت ایجاد کن

همین الان تاپیکشو زدم و البته پاک کردم

الان منم تنهام و امروز کسی نیست پیشم باشه و حالمو خوب کنه

خودم اومدم کافه دارم نوشیدنی میخورم لذت میبرم

باید یادش بگیری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

دخترای فامیل هم با منو خواهرام‌ همینن،

اخرشم همشون از هم جدا شدن هرکسی با دوستای خودش می‌ره

اکثرا باهم بد شدن

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

بهتر که نری 

رفتاراشون اذیتت میکنه بعد

خودتو جا نکنی بینشون یوقت سبک میشی حس اضافه بودن و تحقیر میاد سراغت 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

اونوقت من با مکافات خودمو از همشون کندم تا ارامش داشته باشم چیه بابا خاله زنک بازی و فصولی و سروصدا و شرکت اجباری توجمع های شلوع با حرف های بی سروته

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

چرا ؟ ینی بچگیا هم بازی نمیکردین باهم؟خودت اخلاقت چطوریه؟

بازی که هیچ 

بچگیام اذیتم میکردن و باهام دعوا میکردن

اونقدر پشت سرم بد میگفتن

یبار دختر عموم اینقدر ازم بدی گفته بود مثلا گفته بود اینا بدبختن، بدهکارن و بیچاره ن 

یه روز که اردو اومده بودیم نزدیک خونمون رفتیم از خونمون یخ بیاریم دوستای غریبم که منو نمیشناختن گفتن وای باورمون نمیشه خونتون این شکلیه فکر میکردیم خراب و داغون باشه

بچه ی منم ایطور میکنن الان که ۶ سالشه از طرف فامیل پدری هیچکس بازیش نمیده اینا فقط ی پسر عمو داره وقتی تنهاس میاد باهاش

الان خودش دیگه میفهمه هیچ کتری باهاشون نداره نمیمونه پیششون میره پیش بقیه بچه ها 

منظورم بچه های روستای پدرشوهرم چون اونجا فقط دور هم‌جم میشن و همه آشنا و فامیلن میره با اوناها کاری به پسر عمه دختر عمه عمو اینا اصلا نداره

بی خیال باش با نامزدت خوش باش

به نامزدت بگو من دوست ندارم با فامیل رفت و امد کنم. حرف و حدیث توش زیاد هست. ماهم فامیل های بابام همینجوری بودن با این تفاوت که ما خودمون نمیخواستیم باهاشون جایی بریم. چند بارم گفتن نرفتیم. بعد میرفتن خبر میرسید چقدر داستان بینشون اتفاق افتاد😂😂😂

و خدایی که در این نزدیکیست