2777
2789
من داشتم مشکیش رو چه سبک بودن🙁

خوشششش بحالت منم میخواستم😭

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که فرم نداشتیم  فقط مانتو شلوار تیره  ابتدایی با مقنعه سفید  راهنمایی ودبیرستان &n ...

لباس فرم چی چی بید دیگ.ه ....از اول تا سوم یه دست داشتم بعد تا پنجم بعد اول راهنمایی تا اخرش م یکی ....لامصبا جنس داشتن ها 😜

چجوری بودن؟    

جلوش از چپ به راست یک کش پهن بود.و یک کش پهن هم از بغل  پا، مچ پا رو دور میزد تا اون طرف .کف ابری داشت.رنگای خیلی خوشگل

السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک. دست من و دامن تو آقا.این ماه حاجت روام کن😢🙏
یه بار نون نداشتیم یعنی ده نفر قبل از من خورده بودنش و  تموم انگار من ادم نبودم برگشتم از مدرسه ...

من دشمن نون خشک بودم .با خواهرم زده بودیم تو کار نون خشک .پلاستیک پر می‌کردیم می‌بردیم نون خشکی پول می‌گرفتیم خوراکی می‌خریدیم .مخفیانه🙄

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....

ما مرغ داشتیم .هممون کمین میکردیم ببینیم کی میفته. مستقیم میرفت تابه😂بیچاره مرغه از دست ما نمیدونست کجا تخم بزاره لااقل ما نبینیمش تو اون حالت😂

پسر من،بزرگ مرد تاریخ😊

قبول داری این همه کفشای جور واحور و شیک اومده ولی هیچکدوم مثل اونا نیست؟

السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک. دست من و دامن تو آقا.این ماه حاجت روام کن😢🙏
چه دورانی بود.ماهم وضع مالی مون خوب نبود.حسرت خیلی چیزا رو داشتم.پدر نداشتیم و همیشه حسرت داشتم بقیه ...

والا ما كه هم بابا داشتيم هم وضعمون تقريبا خوب بود 

يه مادر بيخيال و خسيس داشتيم 

كه يا همش خواب بود يا خونه همسايه 😔

چی چیو خوش بحالم .سه سایز به پام بزرگ بود مثل کشتی میموند .مگه یادت رفته همه چیو چند سایز بزرگتر میخریدن یه نسل استفاده کنند😐

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
 لباس فرم چی چی بید دیگ.ه ....از اول تا سوم یه دست داشتم بعد تا پنجم بعد اول راهنمایی تا اخرش ...

ماهم دبیرستان بودیم ازاین قرتی بازیامدشد؛سالای آخرهم رنگ فرممون نوک مدادی بود😩کلانمیتونستن یه چیزی بیارن که اسمش درست وحسابی باشه😆😂