2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

148 بازدید | 20 پست

سلام.من زیاد خواب میبینم که مثلا ی اتفاقی افتاده نمیتونم بدوم و ی جوری فشار رومه و یانمیتونم حرف بزنم توی خواب زیاد حالتا بهم دست میده و بیشتر خواب هام توش اینجور اتفاق میوفته

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

روحت ضعیفه , نماز میخونی.؟

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
روحت ضعیفه , نماز میخونی.؟

اره بیشتر میخونم ولی بعضی روزا نمیخونم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال فشار عصبی و استرسه منم دقیقا همین جپر بودم البته همین الان هم تو خواب نمیتونم بدوم و باید دستم رو به نرده و میله و این جور چیزا بگیرم تا بتونم خودمو بکشم و بدوم.

دوست عزیزی که درباره نماز پرسیدی من نماز میخونم قرآن هم میخونم،  این حالتابیشتر از استرس و فشار عصبیه.

آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...
مال فشار عصبی و استرسه منم دقیقا همین جپر بودم البته همین الان هم تو خواب نمیتونم بدوم و باید دستم ر ...

ببین مثلا تو خواب حوری ک من باید بدوم زور میزنم ولی نمیشه!

پس ببین نمازت با خلوص نیست ، یعنی اعتقاد داری ولی کافی نیست، سعی کن بیشتر به روحت برسی

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
ببین مثلا تو خواب حوری ک من باید بدوم زور میزنم ولی نمیشه!

ببین من خودم چند سال خابای واقعی میبینم، هر روز، هر وقت که بخابم، هر روزش تعبیر میشه، هیچ ربطی نه به غذا داره نه استرس، شما روح قوی داری منتها بهش نمیرسی، یعنی اگر خوب با نماز و حضور قلب بهش برسی میبینی چجور برات آینده رو نشون میده. من همشو تجربه کردم. چندساله ...

ببین عزیزم درگیری های فکریتو کم کن من شاغلم و از صبح تا شش عصر سر کارم شغلم هم استرس و مسئولیت داره وقتی هم میام خونه بچه داری و غذا پختن و.... به همین دلیل وقتی میخوابم هنوز ذهنم درگیره اما یوگا و ریلکسیشن قبل از خواب به من خیلی کمک کرد، شنا هم خوبه

ببین من خودم چند سال خابای واقعی میبینم، هر روز، هر وقت که بخابم، هر روزش تعبیر میشه، هیچ ربطی نه به ...

فقط با حضور قلب در نماز موفق شدی دو ست من؟  منم خوابهایی میبینم که تعبیر داره،حقیقتش بعضی وقتا خواب بد ببینم میترسم از تعبیر شدنش و زود صدقه میدم و مدام آیت الکرسی میخونم

ببین عزیزم درگیری های فکریتو کم کن من شاغلم و از صبح تا شش عصر سر کارم شغلم هم استرس و مسئولیت داره ...

شما هم روحتون خیلی فعاله که باوجود اینهمه مشغله باز هم خاب میبینی، من نمگم نماز نمیخونید، میگم با نماز با خلوص به درجات بالاتری از خاب میرسید. حرفام بر اساس مطالعات از خودم در نمیارم خانومی، میگن حتی اگر روی غذای روحت خیلی عالی کار کنی وقتی خاب میبینید ساعت خابتونم میبینید. کلا بعضی آدما روحشون قویه و غذای روحم خلوص در نماز هست

فقط با حضور قلب در نماز موفق شدی دو ست من؟  منم خوابهایی میبینم که تعبیر داره،حقیقتش بعضی وقتا ...

برا من که اینجوریه، آره، وقتی یه چند وقت نماز صبح پا نشم انگار خواب نمیبینم، غذای روحه دیگه ولی شبم که میخام بخابم با تمرکز میخابم انگار جسمم فقط خابه و روحم بیداره. واقعیت من به دیدن خاب نیاز دارم که فردا رو بهم بگه . ولی خوبم نیست خسته کنندست گاهی ... 

برا من که اینجوریه، آره، وقتی یه چند وقت نماز صبح پا نشم انگار خواب نمیبینم، غذای روحه دیگه ولی شبم ...

خیلی جالبه، یعنی کل اتفاقات روز رو میبینید؟ اگه شرایط ناراحت کننده ای باشه که آدم اذیت میشه، میتونم بپرسم چند سالتون هست؟