2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 20 پست
خیلی جالبه، یعنی کل اتفاقات روز رو میبینید؟ اگه شرایط ناراحت کننده ای باشه که آدم اذیت میشه، میتونم ...

خب عزیزم خاب تعبیر ذار میبینم، مثلا خاب میبینم با شوهرم عروسی کردم دوباره، همون روز بینمون دعوا میشه،کلا میفهمم امروزم خوبه یا بد.

عزیزم ۲۷ سالمه، ولی خب کلا ریاضت زیادی میخاد خاب دیدن.

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
خیلی جالبه، یعنی کل اتفاقات روز رو میبینید؟ اگه شرایط ناراحت کننده ای باشه که آدم اذیت میشه، میتونم ...

ببشترین اذیت زمانی که از خاب بیدار میشم کلی خستم و گیج میزنم. خاب واقعی خیلی انرژی ازم میگیره. من ۴۰ روز ریاضت کشیدم. نماز شب و اینا خدا بهم این قدرت رو داد. حالت گاهی که ایمانم ضعیف میشه کمتر خاب میبینم.

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببشترین اذیت زمانی که از خاب بیدار میشم کلی خستم و گیج میزنم. خاب واقعی خیلی انرژی ازم میگیره. من ۴۰ ...

چقدر عالی، عزیزم اما به‌نظر من برای کسی تعریف نکن چون ممکنه ازت صلب توفیق بشه.

یه سوال دیگه هم ازت بپرسم عزیزم و اون اینکه نمازات رو اول وقت میخونی؟

آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...
چقدر عالی، عزیزم اما به‌نظر من برای کسی تعریف نکن چون ممکنه ازت صلب توفیق بشه. یه سوال دیگه هم ازت ...

آره واقعا. نه اول وقت که نه ولی نماز صبحم خیلی حساسه چون بیشترین خابا رو بعد نماز صبحم میبینم اگه قضا بشه دیگه تا صبح خاب درستی نمیبینم. انگار روحم رو نماز صبح حساسه 😂😂😂😂

موفق باشی عزیزم، منم دعا کن    

مرسی عزیزم. به همچنین شما 😘