سلام.من زیاد خواب میبینم که مثلا ی اتفاقی افتاده نمیتونم بدوم و ی جوری فشار رومه و یانمیتونم حرف بزنم توی خواب زیاد حالتا بهم دست میده و بیشتر خواب هام توش اینجور اتفاق میوفته
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
خیلی جالبه، یعنی کل اتفاقات روز رو میبینید؟ اگه شرایط ناراحت کننده ای باشه که آدم اذیت میشه، میتونم ...
خب عزیزم خاب تعبیر ذار میبینم، مثلا خاب میبینم با شوهرم عروسی کردم دوباره، همون روز بینمون دعوا میشه،کلا میفهمم امروزم خوبه یا بد.
عزیزم ۲۷ سالمه، ولی خب کلا ریاضت زیادی میخاد خاب دیدن.
اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
خیلی جالبه، یعنی کل اتفاقات روز رو میبینید؟ اگه شرایط ناراحت کننده ای باشه که آدم اذیت میشه، میتونم ...
ببشترین اذیت زمانی که از خاب بیدار میشم کلی خستم و گیج میزنم. خاب واقعی خیلی انرژی ازم میگیره. من ۴۰ روز ریاضت کشیدم. نماز شب و اینا خدا بهم این قدرت رو داد. حالت گاهی که ایمانم ضعیف میشه کمتر خاب میبینم.
اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
چقدر عالی، عزیزم اما بهنظر من برای کسی تعریف نکن چون ممکنه ازت صلب توفیق بشه. یه سوال دیگه هم ازت ...
آره واقعا. نه اول وقت که نه ولی نماز صبحم خیلی حساسه چون بیشترین خابا رو بعد نماز صبحم میبینم اگه قضا بشه دیگه تا صبح خاب درستی نمیبینم. انگار روحم رو نماز صبح حساسه 😂😂😂😂