2777
2789
عنوان

تاپیک قبلی اعصابم خراب شد

88 بازدید | 8 پست

میگفتم من عاشق عطرم از بچگی عادت دارم‌ حالا خانوا ا شوهرم میگن نزن خوشمون نمیاد،تا ه یمدت بعد قراره کلا باهاشون زندگی کنم نمیتونم کلا سبک اونا زندگی کنم که

مشکل خاصی ندارن با عطرها، میگن حس میکنیم برا سلامتی مضره

مثل اینکه مثلا من ب یکی بگم حس میکنم اصلاح صورت برا پوست خوب نیس،پس اصلاح نکن من خوشم نمیاد!

اگه حساسیت داشتن واقعا حق میدادم

حالا همه کاربرا افتادن ب جونم ک نننننهههههه تو بی درکی و فلاااااان.......

اگر خونشون میری ادکلن نزن ولی خونه خودت اگر خواستی بزن حتی اگر اونا اومدن بیرون هم بزن. اگر بدشون میاد از ادکلن و تو برات جدایی ناپذیره دیگه یا نیان خونت یا کوتاه بیان ولی خونشون ادکلن نزن

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما گفتیم شاید نمیدونی و برات توضیح دادیم که چنین چیزی وجود داره و میتونیم این افراد رو درک کنیم

ولی اگه بازم شما ناراحتی و اصرار داری اگه ماکاربرای تاپیک قبلی قابل بدونی هرکدوم ۱ عطر برات هدیه بخریم که کل قوم شوهر رو منقرض کنی😂🩵

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

عزیزم مادر من اصلا عطر نمیزنه و میگه حالم بد میشه هر عطری هم باشه فرقی نداره براش 

مگر چه شود برای مجلس عروسی که بگه به شلوارم بزن که بوش به دماغم نرسه 

شاید ایشون هم حساسیت دارن 

یا مثلا ریه اشون مشکل داره ویا ناراحتی دیگه دارن که بوی عطر و ادکلن آزار دهنده هست براشون