2777
2789

سلام 

قبل محرم بود اسباب کشی کردیم هیچکس نیومد در حالیکه مامانم و خواهرم کمک همه رفته بودن 

نمیدونم چرا ما اینطوری هستیم کمک همه میدیم ولی بقیه انگار ن انگار.

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

به نظرم از  این به بعد با هر کس مثل خودش رفتار کنید 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابات اینا اسباب کشی کردن.؟

چطور؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

هفت بار اسباب کشی کردم جز خودم و همسرم کسی نبوده منم جبران میکنم از این به بعد ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

به نظرم از این به بعد با هر کس مثل خودش رفتار کنید

تقصیر مامانم و خواهرمه اونا اینطورین الان مثلا من بهشون میگم دیگه به هیچکس کمک نکنید اینا گوش نمیدن صدبرابر بیشتر کمک میکنن

هفت بار اسباب کشی کردم جز خودم و همسرم کسی نبوده منم جبران میکنم از این به بعد ....

بعد جالب اینه همونا میرن کمک کسایی که کمکشون نکردن به ما که میرسن نمیان

بعد جالب اینه همونا میرن کمک کسایی که کمکشون نکردن به ما که میرسن نمیان

من دور همه رو خط قرمز کشیدم نبودن دیگه نیستم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چون شما رو در هر صورت دارن دیگه،

دقیقا