2821
2789
عنوان

عشق یک طرفه

177 بازدید | 28 پست

سلام من اولین باره ک اینجا اومدم و تاپیک میزارم 

ی مشکلی دارم

به یکی حس دارم اونم واقعا پاکه نه از روی هوسه نه چیزی واقعا دوسش دارم

ولی نمیدونم اونم دوسم داره یا نه

یجوریه شرایطم ک اصلا نمیتونم برم بهش بگم جرعتشو ندارم

ولی دیگ دارم دیوونه میشم هرشب عکسشو میبینم کلافه شدم

خب عزیزم طرف کیه فامیله یا غریبه چن سالته شما اون چنسالشه یکم امارشو بده ببینیم با آدم چن ساله طرفیم

تو مرا آزردی...که خودم کوچ کنم از شهرت،تو خیالت راحت!میروم از قلبت،میشوم دورترین خاطره در شبهایتتو به من میخندیو به خود میگویی: باز میآید و میسوزد از این عشق ولی...برنمیگردم، نه!میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد...عشق زیباست و حرمت دارد... و اما نه دشمن شدیم ، نه دوست موندیم ، فقط یهویی هیچکس هم شدیم ، شدیم غریبهتر از عابرهای توی خیابون . کاش از یادم بری از فکر کردن بهت خستم خستم .

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام علاف بودن یک چیز مزخرفه زودتر تکلیفتو روشن کن منم همینطور عشق یک طرفه داشتم و قا یم کردم و نرسیدم‌بهش

یکجوری بهش بفهمون غیرمستقیم از واسطه کمک‌بگیر ولی تلاش کن شاید بعدا حسرت بش برات

M❤️متاهل و متعهدم

بيخيال بابا دلت خوشه احساسى كه جلوى عقلت راه بره بايد خودت لهش كنى

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
من نگفتم بهش هر روز روزی 500بار عکساشو میدیدم الآنم یه ماهه نامزده

منم نگفتم بهش و الان پسرش یک سالشه🖤

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
خب عزیزم طرف کیه فامیله یا غریبه چن سالته شما اون چنسالشه یکم امارشو بده ببینیم با آدم چن ساله طرفیم

مشاور درسیمه 

یکسال باهاش ارتباط داشتم

خیلی وابسته شدم

البته یکمم تقصیر خودش یثبود

یجوری رفتار میکرد شک کنم آدم هولی نبود اصلاااااا و ابدا ولی خب منو به شک مینداخت حتی مامانمم شک کرده بود بهش

اگه واقعا اینقدر اذیتت میکنه بهش بگو یا میگ اره یا نه من که هیچ وقت نگفتم و دیگ یادم رفته اصلا

میدونی چیه یکم اثباتش رودربایسی دارم و بگم فک میکنه دختر خوبی نیستم

استاد دانشگاهه و اصلا از هر نظر به من نمیخوره

سلام علاف بودن یک چیز مزخرفه زودتر تکلیفتو روشن کن منم همینطور عشق یک طرفه داشتم و قا یم کردم و نرسی ...

کلی سعی کردم بهش بفهمونم ولی واکنشی نداشت یا نفهمیده یا ام فهمیده و باور نمیکنه

۱۰سال بزرگتره فک نکنم حدس بزنه خوشم میاد ازش