2821
2789

منم ناامیدم و نیومدم امیدوارت کنم فقط تعریف کن خودتو خالی کن

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همه جا پسر قشنگم‌ و میبینم اما نیست یکسال و سه ماهه ندارمش هروز دلتنگ‌تر دیگه خسته م😭

منم یه کسیو خیلی دوست داشتم و الان ندارمش راهی هم ندارم 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
منم یه کسیو خیلی دوست داشتم و الان ندارمش راهی هم ندارم

سخته 😔شاید شمارو درک نتونم بکنم 

چون حس میکنم 

بزرگ‌ترین غم نبود فرزنده 

من خیلیییی راهها رو میرم تا آروم بشم 

ولی 

باز همه جا کیانمه💔

سخته 😔شاید شمارو درک نتونم بکنم چون حس میکنم بزرگ‌ترین غم نبود فرزنده من خیلیییی راهها رو میرم تا آ ...

آخی الهی بمیرم 

درد بزرگیه تا مدتها باید دوره سوگ رو بگذرونید مشاورا میگن هر از دست دادنی یه دوره سوگ رو میگذرونی به خودت اجازه بده ناراحت باشی جیغ بکشی امیدوارم این دوره رو زود تموم کنی

آخی الهی بمیرم درد بزرگیه تا مدتها باید دوره سوگ رو بگذرونید مشاورا میگن هر از دست دادنی یه دوره سوگ ...

من یکسال و سه ماهه سوگوارم تراپی میرم 

ولی داغ فرزند همیشه تازه س 

مامان بمیره برات 😭

من یکسال و سه ماهه سوگوارم تراپی میرم ولی داغ فرزند همیشه تازه س مامان بمیره برات 😭

خدا بهتون صبر بده

2824
2823
2791
2779
2792