دقیقاً عین پدر شوهر من توقع داره ما با حقوق کارمندی و دوتا بچه و این اوضاع اقتصادی زمین بخریم خونه ب ...
حالا ببین جالیه تا وقتی ما مستاجر بودیم هییی میگفت زن باااید زندگی مرد رو جمع کنه
دخترمننن رو ببین زندگی شوهرشو ساخت
حالا دخترش تو خونه مادرشوهره میشینه دستاورد خاصی نداشته
الان که ما خونه خریدیم کلا لال شده خداروشکر
ولی دیگه حرفی از زن این وسط نیست
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خب منظورشون که به شما نیست کسانی که قبلا نداشتن و پولدار شدن اون درد فقر قبلا خیلی اذیتشون می کنه و این راحتی خوب به جونشون نمیشینه همیشه ترس نداری تو وجودشون هست و همیشه هم اون ترس تو مکالماتشون دیده میشه شما بخودت نگیر دارن درددل می کنن و خودشون رو تخلیه می کنن
عزیزم بدت نیادا ولی اگه همینطور که اینجا پست میزارز با اونا حرف میزنی خب فکنم اونطوری مینالن که ی وقت پولی چیزی نخوای اخه از اول تاپیکت داری مینالی از نداری
ن بابا پولدار شدنه حالا از اون موقع نداری شون میگ ن ماالان دستمون خیلیییی تنگه هی میگ یعنی ت الان خی ...
مادرشوهر منم اینجوره همش میگه پسرای امروز بچه رو میگیرن ظرف میشورن کار میکنن کتک نمیزنه و ... و میگه زمان ما بچه هارو نمیبردن دکتر تا میمردن لباس و پوشک نمیخردن خوراکی نمیخردن کار خونه و کشاورزی دام داری هم با خودمون بود آخرش کتک هم میخوردیم همیشه ک منو میبینه همینارو میگه
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
انقدر این مرد حسود ک نگم برات همیشه هم مرغ همسایه غاز براش
خاله زنکن اه اه
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم بدت نیادا ولی اگه همینطور که اینجا پست میزارز با اونا حرف میزنی خب فکنم اونطوری مینالن که ی وق ...
نه دارم میگم یعنی وضع ما اینطوریه ماهم خیلی وضع خوبی نداریم اونوخ اونا هی مینالن ما اصلا هیچی نمیگم بحث خرید میاد یهو شروع میکنن میگن وگرنه من اصلا نمیگم چطوری یا چطوری نیستیم
مادرشوهر منم اینجوره همش میگه پسرای امروز بچه رو میگیرن ظرف میشورن کار میکنن کتک نمیزنه و ... و میگه ...
وااااای گل گفتی ک دردمو تازه میکنی هی میگ من همش بچه مو با کهنه بزرگ کردم پول نداشتیم پوشک بگیریم ک یا برای بچه دومیم وضعم بهتر شد میزاشتم پوشکش پر پر پر بشع بعد عوض میکردم توهم بزار پر پر پر بشه بعد عوض کن