2777
2789
عنوان

خونه خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 44 پست
اه واقعا چقد زور آدم میاد

منم همیشه میگم تقصیر خودتون بود نمی‌کردید کنار نمی اومدید انگار منم باید مثل پنجاه سال پیش کهنه کنم بچمو

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااای گل گفتی ک دردمو تازه میکنی هی میگ من همش بچه مو با کهنه بزرگ کردم پول نداشتیم پوشک بگیریم ک ...

دقیقا من خود شوهرم با اینکه مستاجریم میگه زود زود بچه رو عوض کن عفونت نکنه دختره گناه داره بعد بقیه میگن کهنه کن انگار من آدم نیستن ک کهنه بشورم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
دقیقا من خود شوهرم با اینکه مستاجریم میگه زود زود بچه رو عوض کن عفونت نکنه دختره گناه داره بعد بقیه ...

من از ترس خواهرشوهرم نمیتونم برم گلس گوشیمو عوض کنم ک بگ اگ من بودم میزاشتم بترکه بعد میرفتم عوض کنم نمیدونم پولشو میدادم نمیدونم چی میخریدم پدرآدمو درمیارن 

از بدبختی گفتن و نالیدن کی مد شد؟

اکثرا دارن ولی ناله میکنن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
ن بابا پولدار شدنه حالا از اون موقع نداری شون میگ ن ماالان دستمون خیلیییی تنگه هی میگ یعنی ت الان خی ...

پدرشوهرمن اینجوریه یعنی ک مثلا تو الان سختی نمیکشی اگه جای مادرت یودی چیکارمیکردی منظورش همون زنشه اه ک منم چقدرحرص میخوردم

من از ترس خواهرشوهرم نمیتونم برم گلس گوشیمو عوض کنم ک بگ اگ من بودم میزاشتم بترکه بعد میرفتم عوض کنم ...

ازمنم همینجوری اما من اهمیت نمیدم کار خودمو میکنم چون میدونم من خرج نکنم شوهرم براخانوادش خرج میکنه

مادر شوهر من میگه یخهای رودخونه رو میشکستم کهنه های بچه هارو میشستم، نون درست میکردم سر زمین میرفتم، قالی میبافتم.. بچه هام که شیربه شیر بودن.... 

انگار دختراشون ازین کارا میکنن ...

ن بابا پولدار شدنه حالا از اون موقع نداری شون میگ ن ماالان دستمون خیلیییی تنگه هی میگ یعنی ت الان خی ...

عزیزم میخوای خلاص شی از دست این حرفا، از زندگیت نذار چیزی بفهمند، این جماعت درس خونده باشی و پول دار، اینقدر میزنند توی سر طرف که کوچیک نشونش بدن، بگی پول ندارم اینقدر الکی حرف میزنند که ادم خسته بشه، هروقت پرسبدند بگو الحمدالله، چرا میذاری از زندگیت بفهمند که خستت کنند؟؟