منم همیشه میگم تقصیر خودتون بود نمیکردید کنار نمی اومدید انگار منم باید مثل پنجاه سال پیش کهنه کنم بچمو
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
وااااای گل گفتی ک دردمو تازه میکنی هی میگ من همش بچه مو با کهنه بزرگ کردم پول نداشتیم پوشک بگیریم ک ...
دقیقا من خود شوهرم با اینکه مستاجریم میگه زود زود بچه رو عوض کن عفونت نکنه دختره گناه داره بعد بقیه میگن کهنه کن انگار من آدم نیستن ک کهنه بشورم
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
من از ترس خواهرشوهرم نمیتونم برم گلس گوشیمو عوض کنم ک بگ اگ من بودم میزاشتم بترکه بعد میرفتم عوض کنم ...
ازمنم همینجوری اما من اهمیت نمیدم کار خودمو میکنم چون میدونم من خرج نکنم شوهرم براخانوادش خرج میکنه
ن بابا پولدار شدنه حالا از اون موقع نداری شون میگ ن ماالان دستمون خیلیییی تنگه هی میگ یعنی ت الان خی ...
عزیزم میخوای خلاص شی از دست این حرفا، از زندگیت نذار چیزی بفهمند، این جماعت درس خونده باشی و پول دار، اینقدر میزنند توی سر طرف که کوچیک نشونش بدن، بگی پول ندارم اینقدر الکی حرف میزنند که ادم خسته بشه، هروقت پرسبدند بگو الحمدالله، چرا میذاری از زندگیت بفهمند که خستت کنند؟؟