2777
2789
عنوان

خونه خواهرشوهر

1228 بازدید | 44 پست

حالم بهم میخوره هروقت میرم خونه خواهرشوهرم شوهرش یاخودش میگ نمیدونم من کجا سختی کشیدم نمیدونم فلان بودیم ال بودیم نمیدونم مریم (خواهرشوهرم)باردار بود هوس ترشی کرد نتونستم براش بخرم خب هرکسی ب اندازه خودش سختی کشیده میکشه من آرزو خیلی چیزا رو داشتم دارم الان دوساله از ازدواج مون میگذره شوهرم یه پول شهریه دانشگاه نداده باردار بودم نتونستم یه شب برا بستنی بخره یه شب هوس زرشک پلو با مرغ بیرون کردم نتونست بخره ماشین طلاهای خونه بابامو فروختم کمک شوهرم کردم خونه بخریم اینارو نمیبینن فقد هردم از خودشون میگن اه واقعا اه

پدرشوهرمنم همینه🤣🤣

همش داستان های تکراری 

بینش تعریف دخترشو هم میکنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرشوهرمنم همینه🤣🤣همش داستان های تکراری بینش تعریف دخترشو هم میکنه

اه چقد کسل کننده ان اینجور آدما حال بهم زن اه واقعا من دیه کم اوردم خسته شدمه بخدا گلس گوشی چیه دیه آدم نتونه بخره گلس گوشیم خورد شده نتونستم بخرم اون شب ۱۵نفر مهمون داشتیم جاتون خالی قرمه سبزی گزاشتم بابامم برامون گوشت خریده بود خو اینارو کورن نمیبینن اه بخدا یه تیکه از جهزیه امم نخریدن کمک بابامم نکردن محل بابامم نزاشتن ک خریدی نخریدی هیچ

منم انقد بدم میاد پولدارنا ولی دم از نداری میزنن😕

ن بابا پولدار شدنه حالا از اون موقع نداری شون میگ ن ماالان دستمون خیلیییی تنگه هی میگ یعنی ت الان خیلی وضعیت تون خوبه 

توام یبار انقد بنال بنال بنال. هزارتا بزار روش انقد تند برو ک متوجه بشه داری اغراق میکنی دیگ نمیگن

قربونت برم انگار آدمن ک متوجه بشن من اص نیاز ب گفتن نیست خودشون وضعمون مبینن ک دلم گوشت چرخ کرده میخواد مانتو تمیز میخواد بخدا پارسال باردار بودم ازبس قسط بدهکاریم دکتر اینا بود نتونستم ت زمستون پالتو بخرم ایناهم داشتن نخریدن اونوخ خواهر شوهرم برا دوستش پالتو میخرید ست میکرد 

منم خوشم نمیاد ناله کنم یا ناله دیگرانو بشنوم

بحثو عوض کن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

پدرشوهرمنم همینه🤣🤣همش داستان های تکراری بینش تعریف دخترشو هم میکنه

دقیقاً عین پدر شوهر من 

توقع داره ما با حقوق کارمندی و دوتا بچه و این اوضاع اقتصادی زمین بخریم خونه بسازیم 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
عزیزم شاید از مشکلاتتون خبر دارن دارن میگن که فکر کنین همدردن وگرنه خواهرشوهرارو گه خودتون میدونین

چی بگم کفری شدم از بس هی گفتن اشاره کردن ک ما بدتر بودیم بدتر بودیم

منم انقد بدم میاد پولدارنا ولی دم از نداری میزنن😕

مادرشوهر من میگه آرزو داشتم یه کیلو برنج داشته باشم یه تخم مرغ داشتیم برای ناهار و شاممون بود. حالا ما فامیلیم تو هر برهه اززمان وضع مالی خیلی بهتری از ما داشتن اونموقع هم رفت و امدا زیاد بود کامل در جریان بودیم