2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تیر که نخوردم 😂 

خودم تا جایی که بتونم کارامو میکنم نه هم نمیکنم 

این به معنی بی درک بودن شوهرم نیست 

یه پری چیه زندگیمو مختل کنه !! 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
آرامش داشته باش شاید فقط اطلاعات کافی نداره

الان عصر حجره؟ یا جامعه خیلی بسته س؟

بخواد اهمیت بده و اطلاعات داشته باشه میتونه یه سرچ ساده کنه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

کمکم میده تو کارا

ماساژ هم میده

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

روز اولش میاد ماساژم میده خوراکی واسم میخره 

ولی امان از روز دوم سوم 

دهنم صاف میشه دو برابر اون ماساژی ک داده رو میگه ماساژم بده 

من معمولا پریودام خیلی دردناکه از ی هفته قبل دردام شروع میشه سینه هام باد میکنه رونامم ورم میکنه زانو درد میگیرم سر درد دهنم تلخ میشه از ی طرفم عصبانیتمو نمیتونم کنترل کنم سر همچی دعوا میندازم اصن دست خودم نیست 

تو این روزا میشینه ب حالتای من میخنده انگار داره فیلم میبینه 

جدیدنم میگه ما مرداام پریود میشیم از نظر روحی😐میگم بیا ی پریود واسه ماعه اینم واسه شما 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

فرقی نداره مثل روزای دیگست 😊

اگه درد یا ضعف داشته باشم خوراکی میگیره 

تو خوراکی خریدن همیشه زرنگه

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

تحقیق کرده بچم یک هفته قبل هرچی بگم دیگه میگه پی ام اس است بیش از ۹۰ درصد از زنان و دختران اینطور هستند مشکلی نیست 😂😂😂😂😂😂

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª