2777
2789
سلام عزیزم ممنون۲۴راستش همسر من همکلاسیم بود ولی ازم بزرگتر بودبعد خب اوضاع خونوادش خوب بود.همه چی ب ...

شغل آزاد داره . قبلا حسابدار فروشگاه رفاه بود.

نمیدونم اخلاقش چطوریه. حرف نزدم باهاش.

ممنونم از توضیحاتت❤️

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
من جدیدا پریود که میشم تمام تلاشم و میکنم که قایمش کنم اونم به خاطر اینه که چند بار شوهرم اومد تعریف ...

😐😐😐😐چ غرق کثافتن

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐😐چ غرق کثافتن

دقیقا😶 قبلا خیلی دیدم خوب بود نسبت به مردا ولی الان.... بعد اینا شبا میرن خونه دوست دختراشون میمونن اینطور که فهمیدم دختره پدرش فوت شده... میرن نون و نمکشونو میخورن بعدشم با پرویی تمام بهشون خیانت میکنن

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

دقیقا😶 قبلا خیلی دیدم خوب بود نسبت به مردا ولی الان.... بعد اینا شبا میرن خونه دوست دختراشون میمونن ...

خب میرن چون وسیلن برا نیاز جن.سیشون در همین حد بی ارزش

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

اولین بارشو یادم نیس 😂🥴

ولی چند روز پیش رفتیم بیرون غروبش تا شب خونشون دعوت بودم وسط راه فهمیدم ای داد پریود شدم😂😫 دیگه بهش گفتم رفت داروخونه پد و ی کیسه ابگرم گرفت اورد داد بهم گفت بشین تو ماشین برم باجه و بیام کاردارم وقتی اومد دیدم ی دسته گل بزرگم گرفته برام خرذوق شدما😂🥲😍

اول صبحم رفتیم کله پاچه ای جاتون خالی 😁