2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارید می‌خورید بعد سرت توی گوشی توی نی نی سایته؟!!!!🤣🤣🤣

اره شوهرم نیس مسافرته با بچه هامم اونا هم دارن فیلم میبینن من تو نی نی سایت😂😂😂

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج
اره شوهرم نیس مسافرته با بچه هامم اونا هم دارن فیلم میبینن من تو نی نی سایت😂😂😂

آها

مرد نباشه ما خانوما به خودمون نمیرسیم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
آهامرد نباشه ما خانوما به خودمون نمیرسیم

اره واقعانم 

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج
دیر نهار خوردیم تو راه بودیم ۷ اینا رسیدیم تو راه غذا خریدیم اوردیم خونه خوردیم

آهان

بچه داری؟

ببین اصلا این تایم برای پیتزا خوب نیستا

حس میکنم سبک زندگیت باید بازبینی بشه

مخصوصا اگه نی نی نداری و میخوای در آینده اقدام کنی 

شرمنده نظرم رو گفتم 

چون عوارض داره 

دسرورش رو حال داری بگی؟

نخود و لوبیا قرمز و سفید و عدس و ماش رو از یک روز قبل بزارید تا خیس بخورن و طب این مدت چند مرتبه آبش رو عوض کنید و بعد بزارید هر کدوم جدا با نمک بپزه 

و بعد کاهو و اسفناج رو خرد کنید و حبوبات رو باهاش ترکیب کنید و با لیمو و نمک نوش جان کنید 

اگر هم پنیر بز داشته باشید میتونید اون رو هم کنارش نوش جان کنید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
نخود و لوبیا قرمز و سفید و عدس و ماش رو از یک روز قبل بزارید تا خیس بخورن و طب این مدت چند مرتبه آبش ...

🙏🏻🙏🏻🙏🏻

👌👌👌

نخود و لوبیا قرمز و سفید و عدس و ماش رو از یک روز قبل بزارید تا خیس بخورن و طب این مدت چند مرتبه آبش ...

سس یا طعم دهنده چی میزنی غیر از پنیر؟

آهانبچه داری؟ببین اصلا این تایم برای پیتزا خوب نیستاحس میکنم سبک زندگیت باید بازبینی بشهمخصوصا اگه ن ...

مرسی بابت نظر مفیدت بله راست میگین 

بچه ندارم

سعی میکنم تغذیه و استراحتم بجا باشه امروز استثنا هست 

سالاد حبوبات چه‌جوریه؟

انواع مختلفی تهیه میشه 

من امشب غذام این مدلی بود که نخود و لوبیا قرمز و لوبیا سفید و عدس و ماش رو از یک روز قبل گزاشتم تا خیس بخورن و طی این مدت چند مرتبه آب داخل طرف  رو عوض کردم و بعد گزاشتم  هر کدوم جدا با نمک بپزه 

و بعد کاهو و اسفناج رو خرد کردم و حبوبات رو باهاش ترکیب کردم و با لیمو و نمک و کمی پنیر بز گزاشتم 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )