2777
2789
مگه همون لحظه هاله نیفتاد؟؟ اگه زیر ۵ دقیقه هاله بیفته قبوله

نه هاله اش اول خیلی کمرنگ بود بعد پررنگتر شدش.غروب زدم آخه رفتم شام بذارم بالا سرش واینستادم.توروخدا واسم دعا کن.مگه بی بی چک هم الکی دوخط میشه😭😭😭😭

مثبته منم ۵ روز مونده اینطوری بود فرداش از دادم مثبت شد بعد دیروز هم همینجوری بی بی گذاشتم دو خط قرم ...

توروخدا واسم دعا کن ایندفعه الکی نباشه.حالم دگرگونه😞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه توروخدا برا منم دعا کن حامله بشم ارزومه بچه دار بشم باردار نمیشم

وآسه من هیچی معلوم نیست.بی بی هام۳ماهه هاله داره و میرم آز بدم میگن منفیه😭💔چشم برات دعا میکنم گلم.خدا بهترینا روبرات کنار گذاشته به امید خدا باردارباشی اینماه

نه هاله اش اول خیلی کمرنگ بود بعد پررنگتر شدش.غروب زدم آخه رفتم شام بذارم بالا سرش واینستادم.توروخدا ...

چرا اینقدر استرس داری لطفا ریلکس  باش  یا مثبته یا نه همین استرس باعث میشه خدایی نکرده یه چیزیت بشه عزیزم درکت میکنم خیلی لحظه های سختی پشت سر گذاشتی فدات شم چقدر لحظه شماری کردی که به اینجا برسی و بی بی بزنی چقدر هر روز تقویم رو نگاه کردی ببینی چند روز دیگه موعدته  به خدا با گوشت و استخون درکت میکنم😭🥲ولی بهت قول میدم ماهم یه روز مامان میشیم 

ان شالله مثبته فقط استرس نداشته باش اگه خیلی عجولی فردا برو ازمایش بده ان شالله با اشک خوشحالی بیای بیرون از ازمایشگاه

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
اره هاله داره مثبته مگه آمپول آزاد سازی میزنی؟ منم قبلا بی بی چکام هاله مینداخت و موقع ازمایش منفی م ...

نه قرص خوردم نه آمپول.اسفندماه قبل عید دارو و قرص خورده بودم.میترسم دل ببندم به این دوتا خط حالم بعدش خراب بشه😓💔

برات دعا میکنم.مرسی ازت عزیزم 

دعا کن.شما بارداری دعاهاتون گیراست🥲خدا از دهنت بشنوه

عزيزدلم من وقتي مثبت شد همه منتظرا رو دعا كردم🥺

مطمئنم اين مثبته❤️❤️❤️❤️❤️به خدا توكل كن

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
چرا اینقدر استرس داری لطفا ریلکس باش یا مثبته یا نه همین استرس باعث میشه خدایی نکرده یه چیزیت بشه ...

مرسی از امید دادن قشنگت.ممنونم یه دنیا.🥲انشالله هیچ زنی دامنش بدون بچه نباشه.حسرت یه بچه سالم و صالح رو نکشه.آمین.بازم صبر میکنم تا ۷روز دیگه بی بی بزنم پررنگتر شد میدونم ک ۱۰۰درصده

وآسه من هیچی معلوم نیست.بی بی هام۳ماهه هاله داره و میرم آز بدم میگن منفیه😭💔چشم برات دعا میکنم گلم. ...

نگزان باش عزیزم اگه امپول اچ سی جی نزدی پس بارداری

منتظر...
میگم هرماه همین شکلی هاله میندازه یا نه

آره دوماهه همینطوریم این ماه۳ هست ک پررنگتر شده بی بی چکم.تاریخ پریودم زودتر شده از ۳۰ روزه اومده ۲۱ روزه.امروز۲۵ سیکلمه ک پریود نشدم