2777
2789

هاله داره اره

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

مبارکه عزیزم روز موعدت برو آزمایش خون بده😍

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره مثبته🥰

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

مبارکه عزیزم روز موعدت برو آزمایش خون بده😍

توروخدا آخه😭😭😭😭میخوام زاااارررر بزنم.از خوشحالی

۳ماهه بی بی چکام هاله آره ولی موقع آز خون ۲هستش میگن منفیه آخه😥

آره مثبته اگه امپول نزديبره منم همينجور بودن قبل موعد

برام دعا کن.آمپول و قرص نخوردم.وای خدا بی بی زدم بعد۱ ساعت دیدمش هاله داره.۴ساله منتظرم.۳ماهه بی بی هام هاله داره ولی آز خون ک میدم منفیه بتام۲ بود😭

توروخدا آخه😭😭😭😭میخوام زاااارررر بزنم.از خوشحالی۳ماهه بی بی چکام هاله آره ولی موقع آز خون ۲هستش م ...

اره هاله داره مثبته 

مگه آمپول آزاد سازی میزنی؟ 

منم قبلا بی بی چکام هاله مینداخت و موقع ازمایش منفی میشد  

بزار روز موعدت برو ازمایش بده ان شالله به حق ۶ ماهه امام حسین بارداری 😍🙏🏻اگه باردار بودی منم دعا کن یک سال و نیمه باردار نمیشم 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
برام دعا کن.آمپول و قرص نخوردم.وای خدا بی بی زدم بعد۱ ساعت دیدمش هاله داره.۴ساله منتظرم.۳ماهه بی بی ...

مگه همون لحظه هاله نیفتاد؟؟ اگه زیر ۵ دقیقه هاله بیفته قبوله 

بابا صبور باش ۵ روز بگذره بزن کامل دو خط بیفته🤭😅

۴تا زدم ببینم پررنگ میشه امروز زدم پررنگتر بوده انگاری🥲امان از این دل بیقرار و تجربه های سخت و طاقت فرسا که باعث این استرسها میشن و عجول باشم