خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷
توروخدا آخه😭😭😭😭میخوام زاااارررر بزنم.از خوشحالی۳ماهه بی بی چکام هاله آره ولی موقع آز خون ۲هستش م ...
اره هاله داره مثبته
مگه آمپول آزاد سازی میزنی؟
منم قبلا بی بی چکام هاله مینداخت و موقع ازمایش منفی میشد
بزار روز موعدت برو ازمایش بده ان شالله به حق ۶ ماهه امام حسین بارداری 😍🙏🏻اگه باردار بودی منم دعا کن یک سال و نیمه باردار نمیشم
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
برام دعا کن.آمپول و قرص نخوردم.وای خدا بی بی زدم بعد۱ ساعت دیدمش هاله داره.۴ساله منتظرم.۳ماهه بی بی ...
مگه همون لحظه هاله نیفتاد؟؟ اگه زیر ۵ دقیقه هاله بیفته قبوله