2777
2789
عنوان

فروش طلا برای شروع کار

185 بازدید | 10 پست

سلام دوستان وقت بخیر

من همسرم ۱۲ سال تو کار فروشگاه مواد غذایی بوده و الان دو سه ساله ک دیگه کارش تق و لقه و درامدش کفاف زندگی نیست چندین باره میخوایم کار شروع کنیم با برادر شوهرم شریکی (سوپر مارکت یا پروتئینی یا تره بار)هر بار ب بن بست میخوریم 

برای شروع کار هم تقریبا به ۶۰۰ ۷۰۰ تومن پول نیاز هست

ما ی ماشین داریم ک حدود ۳۰۰ ب بالا می ارزه مقداری هم طلا دارم

من میگم ۱۵۰ تومن طلا رو بفروشیم بزاریم بانک و وام بگیریم و پولمون بشه ۳۰۰ تومن و برادر شوهرم هم ۳۰۰ بزاره کار شروع کنن ولی همسرم قبول نمیکنه و میگه ن طلا فروختن اشتباهه و باید ماشین رو بفروشیم

منم میگم اگه ماشین رو بفروشیم بچه کوچیک داریم لنگ میمونیم اذیت میشیم ب نظرتون صلاحه ک طلا رو بفروشیم وام برداریم برای شروع کار؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم ب نظرت کارمون درسته؟

فدات . باید ببینی تو شهرتون چی خوب فروش داره و سود داره سوپری که همون مواد غذایی یه و یبار شکست خوردین پروتیین هم که الان بازارش خیلی خوب نیست با توجه به گرونی 

بنظرم پلاستیک جات از این ارزونی ها بزنین که خرده ریزه و کاربردی ان و گرنه پلاسکو سرمایه زیاد میخواد و فروشش هم زیاد جالب نی " 

فدات . باید ببینی تو شهرتون چی خوب فروش داره و سود داره سوپری که همون مواد غذایی یه و یبار شکست خورد ...

اخه ۱۰ ۱۲ ساله کارشون مواد غذاییه راه و چاهشو میدونن ففط دیگه میخوان برای خودشون کار کنن