2777
2789

من خانواده م و کل فامیل آرزوشونه که من هیئت علمی دانشگاه بشم. چون شاگرد اول دانشگاه دولتی بودم لیسانسمو تازه یه ماهه تموم کردم. 

اما به نظرم خیلی شغل پر درد سریه، بعضی استادامونو میبینم طرف لیسانس تبریز خونده بعد فوق لیسانس اصفهان خونده بعد دکتری تهران خونده، اصالتا هم آبادانیه، چند سال آزمون هیئت علمی داده قبول نشده بعد از چند سال قبول شده حالا افتاده رشت.  ینی بنده خدا کل عمرش در گردش بوده و نصف بیشتر عمرش رفته تازه یه حقوقی میگیره ماهی سی تومن. 

خب اون همه زحمت نمیرزه به این حقوق. 

بعد من متاهلم و همسرم هم کارش یه جوریه نمیتونه کارشو بیاره شهر دیگه. 

و خودم هم عاشقه شغل آزادم،  دلم میخواد برای خودم کار کنم و اختیار همه چیز کارم دست خودم باشه. از قانون و مقنعه سر کردن بدم میام. 

من تو یه کاری کلی مهارت به دست اوردم سر کارای مختلف رفتم و تجربه کسب کردم حالا میخوام اون کارو برای خودم شروع کنم،  خانوادم میگن نه نمیتونی موفق بشی.  ریسک داره و... 

بهترین شغل برای تو که یه دختری و بااستعدادی استاد دانشگاه شدنه... 

ولی من نمیدونم یه عمر درس بخونم و تازه تو ۳۵ سالگی به درآمد ماهی سی تومن برسم. 

یا از الان کارمو با درامد ماهی ۷، ۸ تومن شروع کنم و تو ۳۵ سالگیم یعنی سیزده سال دیگه به درآمد ماهی صد میلیون برسم 

به نظرم برو کار آزاد

اگه دیدی خیلی سخته و پشیمون شدی برو هیئت علمی.

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم به هیئت علمی فکر کردم ودیدم نمیتونم بشینم منتظر که کدوم شهر منو واسه دانشگاهش میخواد...

اینجور شغلها برای اقایون بهتره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

6 سال میخوای درس بخونی تا دکتری بگیری شاید بتونی استاد دانشگاه بشی. همین الان من دکتری های زیادی میشناسم ک حتی آموزش و پرورش هم قبول نمیشن! دانشگاه معتبرم بوده. 

وارد بازار ازاد شو ولی خیلی ریسک نکن، مگه دنیا چند روزه که 8 سالش رو درس بخونی! از همین الان هم از زندگیت لذب ببر در کنارش شغل ازادتم داشته باش ولی نه اونقدر ریسکی که بابتش اذیت بشی، اولاش تفریحی شروع کن 

اون مهارت چی هست الان رشتت چیه یعنی نمیتونی یه شغلی کنار دانشگاه در ارتباط با رشتت داشته باشی

خیاطی و چاپ پارچه،  تو کارگاه خیاطی کار میکردم،  مدرک نازک دوزی دارم،  رفتم چاپ سیلک،  چاپ سابلیمیشن و چاپ دی تی اف پارچه رو هم یاد گرفتم. 

الان معلم زبانم با حقوقه کم تو اموزشگاه 

رشته م گرافیک بود 

رشت 

برا ارشد رشت گرافیک نداره باید برم تهران یا اصفهان یا...

دوس ندارم برم 

تازه معلوم نیست دکترا کجا بیفتم. 

تازه بعدش معلوم نیست هیئت علمی ایا قبول بشم یا نشم یا ایا رشت بیفتم یا نیفتم   

تازه شوهرم دارم،  نمیتونم کلا برا برم یه شهر دیگه و شوهرمو تنها بذارم 

درسته هیات علمی ،پرستیژ و‌جایگاه قابل قبول اجتماعی داره،اما از در مملکت ما کلا به تولید اهمیتی داده نمیشه حالا میخاد تولید صنایع باشه یا کشاورزی یا علم.

دلالی در مملکت ما درامد بالایی داره نه تولید.بنابراین حقوق و‌درامد یک کارخونه دار،کشاورز،کارخونه دار در برابر بازاریها و‌دلال ها خیلب ناچیزه.اونی که توی میدون انقلاب پایان نامه کپی رایت می کنه درامدش بیشتر از استاد دانشگاهیه که قراره همون پایان نامه رو راهنمایی کنه یا داوری.

من ار نزدیک دارم می بینم یه استاد چقدر زحمت می کشه،مطالعه می کنه،باید مقاله بنویسه اونوقت حقوقش میشه ماهی ۲۴ یا ۲۵ میلیون.

کور میشه یه پایان نامه رو میخونه برای داوری،دستمزدش میشه ۵۰۰ هزار تومن.

هیات علمی زمانی خوبه،که با حقوق متناسب،شانش حفظ بشه تا با فراغ خیال، به پژوهش و‌مطالعه علمی بپردازه  نه دنبال یه بن کارت پنج میلیونی در صف خرید برنج و‌روغن باشه

الهی و ربی من لی غیرک 
خیاطی و چاپ پارچه، تو کارگاه خیاطی کار میکردم، مدرک نازک دوزی دارم، رفتم چاپ سیلک، چاپ سابلیمیشن ...

میخوای مغازه بزنی یا تولیدی؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

درسته هیات علمی ،پرستیژ و‌جایگاه قابل قبول اجتماعی داره،اما از در مملکت ما کلا به تولید اهمیتی داده ...

👏🏻👏🏻

دقیقا درسته 

البته کارخونه دار ها هم وضعشون خوبه.  چون خودشون هم تولید کننده ن هم دلال 

تولیدی

سرمایشو هم داری؟

ببین هییت علمی شاید بنظر راه طولانی باشه 

اما یه مسیر مشخص و عاقبت داره تهش می‌دونی چی میشه

اما تولیدی اصن هیچیش معلوم نیس 

از مجوز ها و برو بیا و هزینه ها و که حتی ممکنه به یکسال نکشه همه چی تموم شه

اگه ادم خیلی اهل ریسکی برو ازاد وگرنه که نه

نمیشه هردو رو باهم ببری جلو ؟

👏🏻👏🏻دقیقا درسته البته کارخونه دار ها هم وضعشون خوبه. چون خودشون هم تولید کننده ن هم دلال

من شغلم درارتباط زیادی با صنایع است.اونا هم درگیر مشکلات زیادی مثل وام های با سود کلان،بیمه کارگر ،تهیه مواد اولیه با نوسانات ثانیه ای ارز و…هستن و هر روز می نالن و اکثرا بجز صنایع بزرگ،ورشکسته ان اما اونایی که محصولاتشون رو میخرن و چند دست میفروشن تو بازار اونا سود می برن 

الهی و ربی من لی غیرک 
سرمایشو هم داری؟ببین هییت علمی شاید بنظر راه طولانی باشه اما یه مسیر مشخص و عاقبت داره تهش می‌دونی چ ...

سرمایه چرخ صنعتی جک و چرخ زیگزال صنعتی دارم. 

وسایل کامل چاپ سیلک هم دارم. 

جا هم دارم. 

ولی بقیه چیزا رو دیگه کمکم باید بخرم. 

نمیتونم شوهرمو ول کنم برم شهرای دیگه درس بخونم. 

اگه لیسانسم حقوق یا زبان بود که دانشگاه گیلان تا دکترا داشته باشه میتونستم برم ولی رشته ی منو باید برم شهرای دیگه. 

سرمایه چرخ صنعتی جک و چرخ زیگزال صنعتی دارم. وسایل کامل چاپ سیلک هم دارم. جا هم دارم. ولی بقیه چیزا ...

خوبه 

خوب شاخه های دیگه نداره؟

فوق یچیز دیگه یگیری