2777
2789
عنوان

زیفت و میکرو

374 بازدید | 4 پست

سلام دوستان گلم

یکشنبه یعنی 26 شهریور بالاخره عمل زیفت کردم.خیلی درد داره  .فردام(پنج شنبه) قراره برم مطب دکتر واسه عمل میکرو.هردوتاشونو انتخاب کردم که خدا کنه،خدا کنه به حق و حرمت شهید این ماه عزیز بگیره...دعام کنین.

راستی همراه قرصامم شوشو واسم مولتی ویتامین WELLWOMAN گرفته که روزی یدونه بخورم.البته از دکترم پرسیدیم و گفت مشکلی نداره.میتونم مبخورم.لطفا اگه از شماها کسی زیفت و میکرو کرده بیاد و راهنماییم کنه.چکارا بکنم که این فسقلیهای میکروسکوپی   توی رحمم تا 9 ماه جا بندازند؟

خدایا...من و همسرم بی صبرانه منتظره هدیه آسمانی تو هستیم...آغوشمان را سبز و زندگیمان را با هدیه فرزند شادمان کن.آمین.
من هريك از اين اينها رو تنها شنيدم خودم ميكرو كردم يكبار و ٥بار انتقال تمام ازمايشهاي شكست اي وي اف ...

آره گلم...جدا از هم هستن.اول زیفت که شبیه لاپا هستش...جنینا رو داخل لوله های رحمی قرار میدن تا سیر طبیعیشونو طی کنند و توی میکرو همکه خودت بهتر میدونی...جنین های 3-4 روزه رو مثل IUI داخل رحم تزریق میکنند...حالا اگه ضخامت دیواره رحم مناسب باشه که احتمال گرفتنشون زیادتره.

خدایا...من و همسرم بی صبرانه منتظره هدیه آسمانی تو هستیم...آغوشمان را سبز و زندگیمان را با هدیه فرزند شادمان کن.آمین.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه زیفت هنوزم انجام میشه؟! امیدوارم این دفعه بگیره و مامان بشی خبرهای خوشی بدی به حق اباعبدالله

آره...انجام میشه...دکترم میگفت زیفت احتمالش 50%هستش.میکرو هم 20-30 هستش...

دعام کنین...مامان بشم...حسشون کنم...