دالگوم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 255 عنوان رژیم 80 بازدید | 6 پست من سه ماه بعد از رژیمم شروع به ریزش موی شدید کردم الان تونستم ریزشو تقریبا قطع کنم با خوردن ویتامین و پروتین و این چیزاالان دوباره برگردم به رژیمم و همین ویتامین هارو هم بخورم ریزش نمیگیرم باز؟ 1403/05/14 | 18:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دالگوم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 255 رژیمت چیه شام نمیخورم فقطدرواقع از ساعت شیش غروب به بعد هیچی نمیخورم تا صبحونه
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48566 شاید روند رژیمت درست نیست اهن ..ویتامین دی و امگا ۳ برای خانم ها مفید هست شام سعی کن بخوری نباید چیزی رو حذف کنی روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
اسب_سیاه عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 5207 شام نمیخورم فقطدرواقع از ساعت شیش غروب به بعد هیچی نمیخورم تا صبحونه خب این که رژیم نیست اکثر خانواده من همین ساعت شام میخورن نهایت تا ده خوابن شاید یه چیزی رو قطع کردییا مشکل از جای دیگهست
دالگوم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 255 خب این که رژیم نیست اکثر خانواده من همین ساعت شام میخورن نهایت تا ده خوابن شاید یه چیزی رو قطع کردیی ... اره ولی با همین تونستم بیست کیلو کم کنمقند رو هم حذف کردم ورزش هم میکنم تپی آزمایشم همون کمبود ویتامین و اهن رو نوشته بود که برطرفش کردم
اسب_سیاه عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 5207 اره ولی با همین تونستم بیست کیلو کم کنمقند رو هم حذف کردم ورزش هم میکنم تپی آزمایشم همون کمبود ویتام ... خب ادامه بده کاری که شما میکنی در واقع یه اصلاح تغذیه هست مکمل ها هم ادامه بده