2789
عنوان

شوکه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 79 پست
اووه چقدر بزرگش کردی . تلگ رام که میخوای بذاری و نی نی سایت هم تاپیک زدی و ... خب ممکنه پیش بیاد . ش ...

عزیزم چیز کمی نیست اصلا. رفته دستشویی و نشسته بعد اومده ارایش کرده جلوی اینه همون دستشویی و رفته بیرون. چیز کمیه؟ بله پیش میاد ولی باید تمیزش کرد نه ولش کرد به امان خدا.. و بله برای من انقد مسئله ی مهمی بود که الان دارم می رم خونه کسی بمونم تا بعد اون بیادش و قضیه رو حل کنیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من و شما هم رو نمیشناسیم ، شما یه تاپیک زدی و مسئله ای رو مطرح کردی که یه عده آدم مختلف بیان و نظر ب ...

از این نظر گفتم که دلایلی که من میوردم رو باز رد می کردی و انگار حرفای من برات توجیه ناپذیر بود همین طور هم حرفای شما برای من . و واقعا برام عجیب بود که می گفتی باید ما کار اونو تمیز کنیم

وااااااااااااااااااای چقدر تو این تاپیک از حرف بچه ها خندم گرفت، پی پی عمرش به دنیا بوده        

بهترین کارو کردی نشستی عزیزم، البته دلمم واسه اون بنده خدا میسوزه ها، شاید حواسش نبوده طفلک، آبروش اینجوری میره، به نظرم اسم نیارید کار کی بوده واسه هرکسی ممکنه پیش بیاد ولی اینجوری دیگه همه حواسشونو خوب جمع میکنن

خدایا مرسی عشقامو آفریدی (عمرم شوهرم، دنیام دخترم)