2789
عنوان

شوکه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 79 پست
یه نفر رفته دستشویی خودش رو شسته ولی کثیف کاریش پاشیده بیرون سنگ و تمیز نکرده  یا متوجه نشده ی ...

ببین این مهم نبودنه دیگه چیزی نیس که بشه ازش گذشت در این مورد خاص و تو زندگی گروهی یکی از بیسیک ترین چیزاس واقعا من نمی تونم با همچین چیزی کنار بیام 

چقدر بدم مياد اينجوري ببين تو خابگاه با كسي رودربايستي نداشته باش مطمين شدي اونه يه تذكر جدي بهش بده اگه بازم تكرار كرد از اتاق بندازينش بيرون

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه گروه زدم برای اتاق به نظرتون عکس وصعیت سرویس رو بذارم بنویسم این کار کیه؟ 

آره این کارو بکن به نظرم

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
واقعا تو خودت حاضر بودی این کار رو کنی که به من داری می گی؟    

اگر مجبور باشم بله !

وقتی توی اجتماع هستی گاهی مجبور میشی اشتباهات دیگران رو جبران کنی 

مثلا اکثر خانم ها که زحمت تمیز کردن خونه رو میکشن فقط کثیف کاری خودشون رو تمیز می کنن؟ 

اون اتاق و خوابگاه الان خونه شماست 

خونه همتون 

باید با مشارکت هم تمیزش کنید و خوب نگهش دارین 

قراره ساعت های زیادی از عمرتون رو کنار هم باشین

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

ولی تا میتونی سعی کن بدون دعوا و بحث مسئله حل شه؛چون تو یه اتاقین مشکل براتون پیش نیاد

فرض کن مهمون اومد خونتون و سرویس بهداشتی رو کثیف کرد

چکار میکنی ؟ صبر میکنی تا بیاد برات تمیزش کنه ؟ 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
بابا ما همون شب اول کلی قوانین تمیزکاری نوشتیم زدیم به دیوار ایکس هم اصلا همکاری نمی کرد با اینکه چ ...

فعلا از توالت جایه دیگه استفاده کن به نظرم اونو همونجوری بذار تا بقیه هم ازش شاکی شن!مجبور شه خودشو جمع کنه

اگر مجبور باشم بله ! وقتی توی اجتماع هستی گاهی مجبور میشی اشتباهات دیگران رو جبران کنی  مثلا ...

ما قرار بوده نوبتی تمیز کنیم و حرفیم نیست

ولی نه پی پی یکی دیگه رو! 

دفعه اولیم که اون شسته، کثیفی چند ماه بی استفاده بودن رو شسته

که حتی همونم من گفتم نشور کارگر می گیریم بعد که تمیز شد نوبتی می شوریم

بعد که تمیز شد، 

نه که کار خودتو نشور بقیه تمیز کنن

مسئله ساده ایه من نمی فهمم

مادر تا یه وقتی مسئولیت بچه هاشو داره، بچه ی بیست و نه ساله دستشوییشو نشوره مادرش بشوره؟

یه سری مسئولیت شخصی داریم یه سری گروهی و اجتماعی

حرفت الان اینجا درست نیست به نظرم

خوابگاه همینه دیگه همهمثل هم نیستن من خودم هروقت می خواستم برم دستشویی کلشو آب می گرفتم بعد داخل می شدم واسه همین همه منتظر بودن من برم و بیام بعد پشت سر من برن دستشویی منم خیلی وسواس بودم ولی اگه یکی اینقدر به نظافت بی اهمیت باشه از همین اول کار متوجهش کن و اینکه تو خوابگاه حتما همه وسایلتو شخصی استفاده کن 

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
ببین این مهم نبودنه دیگه چیزی نیس که بشه ازش گذشت در این مورد خاص و تو زندگی گروهی یکی از بیسیک ترین ...

نمیتونی همه رو مجبور کنی مثل شما فکر کنن و رفتار کنن

کاملا حق با شماست که توقع داری وقتی توی یک اتاقین همه به یک اندازه مسئولیت پذیری داشته باشین و کسی زحمتش رو روی دوش بقیه نندازه 

ولی زندگی واقعی و اجتماعی همیشه اینطوری نیست 

گاهی آدمها خواسته یا ناخواسته باعث زحمت و ناراحتی بقیه میشن 

فکر نمیکنم بتونی ثابت کنی که فلانی کار تو بوده و خودت باید تمیزش کنی 

ما قرار بوده نوبتی تمیز کنیم و حرفیم نیست ولی نه پی پی یکی دیگه رو!  دفعه اولیم که اون شسته، ...

ممکنه تو اون ساعت آب قطع شده باشه؟

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
فرض کن مهمون اومد خونتون و سرویس بهداشتی رو کثیف کرد چکار میکنی ؟ صبر میکنی تا بیاد برات تمیزش کنه ...

در این صورت با اون مهمون خاص قطع ارتباط می کنم چون قطعا روانیه و این خانوم مهمون نیس یکی از کساییه که مسئولیت خودشو اینجا رو داره