2777
2789
عنوان

تجربه استفاده از بیگودی فومی

2005 بازدید | 5 پست

خیلی باحاله فک میکردم دروغ باشه ی بسته خریدم ی بستش واس حجم‌موی من کم بود الان یدونه دیگم سفارش دادم 

پیجای اینستا قیمتشون فضاییه ی سایت پیدا کردم قیمت عمده میده مفت بسته ای ۲۵ تومن 

فقط اشتباه کردم ی بسته سفارش دادم اللن دوباره خریدم هزینه پست دادم البته کنارش چیزایی لازمم داشتمو سفارش دادم ک هزینه پست ب چشم نیاد

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم میخوام

میخای اسم سایتشو بگم؟ برای من ک واقعن خوب بود من موهای خودم فره تازه کراتین کردم ی وقتایی دلم برای موهای فر تنگ میشه امروز امتحانی زدم ولی‌وسطاش دیدم کم میاد بازشون کردم توی همون پنج دیقه فرم گرفته بوپ

منم میخوام

من از این پیج میگیرم هم قیمتشون خوبی هم  تنوع محصولاتشون زیاده  اصلا لامصب وارد کانال یا پیج که میشی دلت میخواد همه رو بخری kerem.poost   این یپجشون  البته من  شمارشون رو دارم  راحت چت میکنم درجا برام میفرستن مشتری پرو پا قرسشون هستم ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ 

از بس از هر جا خرید کردن  برام  نفرستادن  اعتماد خیلی سخته نمتونم  به هر پیجی اعتماد کنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز