2777
2789

چه میشه کرد باهاش!؟ 

رفتارش افتضاحه احترام نمیزارم بهش چون کم آوردم 

همه رو به فحش می‌بنده کینه ایه عقده داره 

منو بچگیام با قاشق داغم میکرد کتکم میزد جلو بقیه تحقیرم میکرد 

مادر باید دنیای محبت باشه ولی من چی کلاس اول بودم یه کاسه از دستم افتاد شکست چنان زد تو سرم که هنوز دردش رو حس میکنم 

من که میگم خدا یه حق کوچیکی برای بچه هم قائله که من اون رو هیچوقت هیچوقت نمیبخشم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحث لیاقت نیست ب نظرم مادرت خودش آرامش روانی ندارع خودش از محبت سیراب نیست ،فکر کنم خودش هم از این حست ناراحته ولی دست خودش نیست نقش پدرت خیلی مهمه این وسط 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

حق داری .یسری مادر نیستن مار هستن 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

مگه نمیدونی طرف شیطانم باشه وقتی بزاد بهشت میره زیر پاش و لایق احترام میشه

و بالوالدین احسانا 

اولاد نه ها

والدین

اولاد و اگه به فنا بدن بازم باید مطیع باشه و احترام نگه دارن

بحث لیاقت نیست ب نظرم مادرت خودش آرامش روانی ندارع خودش از محبت سیراب نیست ،فکر کنم خودش هم از این ح ...

لیاقت یا همون سواد هیچی ندارن بعضیا فقط زرت و زرت بچه میارن تهش میشن یه آدم بی اعتماد به نفس بدبخت مث من ...

نقش پدر رو که من نباید بازی کنم که ،