2777
2789

نمیدونمم چرا 

فقط میدونم همش توهم دعا و جادو جنبل دارن در صورتی ک اصلا من اعتقادی ب این چیزا ندارم حتا یکبارم پیششون اسم این چیزا نیاوردم ک بگم باعث شدم این ذهنیتو داشته باشن 

بارها چیزی فرستادم متوجه شدم نمیخورن میذارن خراب شه بعد بریزن دور 

یبار جلو چشم خودم ریخت دور 

یبار یچی بردم ک فقط تست کنه نظرشو بگه هرچی گفتم بخور نخورد دیگه ترسیدم بیشتر اصرار کنم برداشتی کنه، چند دیقه بعد پاشد جلو چشمم ریخت سطل اشغال گفت مگس نشست روش( مادرشوهرم)

دیگه بعد ازون خودمو ناراحت نکردمو چیزی نفذستادم پذیرفتم اخلاقشون اینه 

حالا مادرشوهرم و خاهرشوهرم رفتن سفر اصلنم از من نخاستن ک برای پدرشوهر و برادر شوهرم چیزی بفرستم 

شوهرم اصرار داره غذا درست کن بفرستیم براشون، دیشب رفتیم درخونشون پرسیدم غذا داری اگه نداری بفرسم پدرشوهرم یجور توپید ب من ک نه غذا هست نمیخاد بفرستی بعدم مامان سپرده ب همسایه بیاد درست کنه برامون، منم گفتم باشه پس اگه چیزی خاستین خبر بدین ب من، باز اومدیم خونه شوهرم گفت حالا تو بازم درست کن ببرم براش 

درست میکنما فقط بخاطر شوهرم ناراحت نشه میفرسم ولی میدونم نمیخورن 

الانم دارم ناهار زیاد درست میکنم ک بیاد ببره ولی ناراحت میشم این همه مواد غذایی باز ببرن بریزن یا با خودشون بگن ما ک گفتیم نمیخاد این حتما هدفی داره ک اورده دوباره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بگو به شوهرت

بگو من درست نمیکنم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

ولشون کن بیکاری بهتر

هر کسی لیاقت خوبی ندارع

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست