2777
2789

واسه خواهر شوهرم یه چی گفت بخرم بعد از چند وقت حالا پیام داده پولشو میخواس بزنه گفت شماره کارت بده شوهرم بزنه بعد گفتم قابلتونو نداره گلم 

گفت فدات حالا موندم چی بگم شماره کارت بفرستم زشت نیس؟؟؟ 

چی بگممم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه زشت نیست

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

⭐ جشنواره تخفیف ضیافت رایحه‌ها ⭐  
📌 در این کمپین، روی عطرها (بادی‌میست‌ها، ادوپرفیوم‌ها و پرفیوم‌ها) و مام‌رول‌ها، تخفیف‌های 20 الی 34 درصدی در نظر گرفته شده است.

🌐 برای مشاهده لیست محصولات تخفیف‌دار این جشنواره،پیام بدید

Trustisho روبیکا

قضاوت ممنوع