2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندیدم تاحالا دور ورم

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بله . چند نفری داریم . دوتاشون بالاشهر زندگی میکنن و خداروشکر خوبن .مغازه مال خودشون هست . یکی شون مغازه  اجاره ای هست زندگیشون خوبه . چجور خیاطی؟ کا. مردونه و کت شلوار که خیلی اجرت بالا داره . 

اون روز یه زیپ برا تعویض دادم و یه کوتاهی 250 پولش شد الان خیاطا درآمدشون خوبه

برای  خانوم  آره 

ولی  اصلا  حس  خوبی  برای  خیاط   آقا ندارم  

شانسمم  خاستگارا خیاط 

از این  شغل  متنفرم

برای خانوم آره ولی اصلا حس خوبی برای خیاط آقا ندارم شانسمم خاستگارا خیاط از این شغل متن ...

نه آقا بود عزیزم لباس همسرم رو بردم .بستگی دار کجای شهر باشه اگه مغازش بالا شهر باشه و سابقه داشته باشه درآمدشون خوبه 

بله . چند نفری داریم . دوتاشون بالاشهر زندگی میکنن و خداروشکر خوبن .مغازه مال خودشون هست . یکی شون م ...

یه سری    چن سال   پیش  خاستگار داشتم 

شور   ت  میدوخت 🤣🤣🤣🤣 

اینو   نمیدونم   چی میدوزه 

ای  ریدم  تو این شانس