2777
2789

سلام چقد خوب که میخوای بری منم انجام میدم و خیلی راضیم پیش آناتون برو عزیزم کارش عالیه و مشاوره بهت میده که چی نیاز داره پوستت. 

مواد و دستگاهاش خیلی خوبه و با تکرار واقعا جواب میگیری. anaton.skincare اینستاگرامش هست

سلام چقد خوب که میخوای بری منم انجام میدم و خیلی راضیم پیش آناتون برو عزیزم کارش عالیه و مشاوره بهت ...

خودتون انحام میدین؟ 

میشه ی راهنمایی بکینن ؟ ب نظرتون چ کرمی یا ماسکی برای صورت خوبه ؟ 

ک پوست صورت رو عوض کنه یکم شفاف تر کنه 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خودتون انحام میدین؟ میشه ی راهنمایی بکینن ؟ ب نظرتون چ کرمی یا ماسکی برای صورت خوبه ؟ ک پوست صورت رو ...

عزیزم باید بری پیش متخصص که فیشال رو انجام بده واستون و راهنمایی کنه که توی خونه تا نوبت بعدی چی مصرف کنید 

عزیزم باید بری پیش متخصص که فیشال رو انجام بده واستون و راهنمایی کنه که توی خونه تا نوبت بعدی چی مصر ...

حالا من از ی سری چیزا میترسم 

از رفیقام شنیدم ک میگن بعد فیشیال جوش میزنی .‌از این حرفا و این باعث شده من سمت فیشیال نرم 

حالا من از ی سری چیزا میترسم از رفیقام شنیدم ک میگن بعد فیشیال جوش میزنی .‌از این حرفا و این باعث شد ...

اون واسه کساییه که جوش نهفته دارن و زیر پوستی هست و اکثرا تو روش فیشال قدیمی اتفاق میوفته.. من که خودم پوستم جوش زا هطت چند بار انجام دادم و اصلا جوش نزدم کارشون خیلی خوبه