2789

سلام چقد خوب که میخوای بری منم انجام میدم و خیلی راضیم پیش آناتون برو عزیزم کارش عالیه و مشاوره بهت میده که چی نیاز داره پوستت. 

مواد و دستگاهاش خیلی خوبه و با تکرار واقعا جواب میگیری. anaton.skincare اینستاگرامش هست

سلام چقد خوب که میخوای بری منم انجام میدم و خیلی راضیم پیش آناتون برو عزیزم کارش عالیه و مشاوره بهت ...

خودتون انحام میدین؟ 

میشه ی راهنمایی بکینن ؟ ب نظرتون چ کرمی یا ماسکی برای صورت خوبه ؟ 

ک پوست صورت رو عوض کنه یکم شفاف تر کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتون انحام میدین؟ میشه ی راهنمایی بکینن ؟ ب نظرتون چ کرمی یا ماسکی برای صورت خوبه ؟ ک پوست صورت رو ...

عزیزم باید بری پیش متخصص که فیشال رو انجام بده واستون و راهنمایی کنه که توی خونه تا نوبت بعدی چی مصرف کنید 

عزیزم باید بری پیش متخصص که فیشال رو انجام بده واستون و راهنمایی کنه که توی خونه تا نوبت بعدی چی مصر ...

حالا من از ی سری چیزا میترسم 

از رفیقام شنیدم ک میگن بعد فیشیال جوش میزنی .‌از این حرفا و این باعث شده من سمت فیشیال نرم 

حالا من از ی سری چیزا میترسم از رفیقام شنیدم ک میگن بعد فیشیال جوش میزنی .‌از این حرفا و این باعث شد ...

اون واسه کساییه که جوش نهفته دارن و زیر پوستی هست و اکثرا تو روش فیشال قدیمی اتفاق میوفته.. من که خودم پوستم جوش زا هطت چند بار انجام دادم و اصلا جوش نزدم کارشون خیلی خوبه