2777
2789

نبات داغ

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

ببر دکتر چون تب هم داره یا عفونت روده ایه یا ویروس 

ببر مترونیدازول بهش بدن زودتر خوب بشه 

برای غذا هم یه چیز ساده بهش بده 

مثلا برای ناهار برنج کته ای با ماهیچه درست کن براش 

برای صبحانه هم می تونی تخم مرغ آب پز بهش بدی اگر بخوره 

یا حریره نشاسته 

تا میوتونی آب سیب و مایعات بهش بده تا زودتر خوب بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شربت کوتریموکسازول ۶سیسی بده هر ۱۲ساعت آب رو آتیشه واسش کیدی لاکت یا بایوکید داخل دوغ حل کن بده بخوره موزم حتما بده با کته سیب زمینی واسه تبشم استامینوفن حتما بدی منم چند وقت پیش بچه هام گرفته بودن اگه بالا هم میاره شربت اندانسترون بده هر ۸ساعت 

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

عفونت روده داره احتنالا شربا مترانیتازول

دی سیکلومین

اندانسترون

پودر کیدی لایت

بچه ها منم ازین ویروس لعنتی گرفته بودن بده سریع خوب شن اللته بهترین راهش امپوله زود خوب میشه در کنار دارو

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩
نه خداروشکر بالا نمیاره

پس فقط همونارو بده شربت کوتریموکسازول تمام میکروب های رودشو ازبین می‌بره زود اسهال و تبش بند میاد

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬