2777
2789
عنوان

حالم

67 بازدید | 7 پست

خیلی خیلی حالم بده... 

میخوام خودمو نجات بدم... 

ولی همش نمیشه... 

هر کاری می کنم نمیشه... 

خسته شدم💔🙂

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

سلامچی شده ؟

مشکلات پی در پی روحم رو ضعیف و خسته کرده

هیچ جا ارامشی ندارم... با رفتار اطرافیانم تو خوونه هم حس میکنم اضافی ام و موندم برم یا بمونم... خسته و دلشکسته ام.. الان یساعته بیدار شدم بشینم سر کارم از شدت حال بد روحی نمیتونم

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلات پی در پی روحم رو ضعیف و خسته کردههیچ جا ارامشی ندارم... با رفتار اطرافیانم تو خوونه هم حس میک ...

خب هر کسی یه سهمی از مشکلات داره

مخصوصا ماها که توی ایرانیم

حالا منظورت از مشکلات چه مشکلاتیه عزیزم

مجردی ؟

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

خب هر کسی یه سهمی از مشکلات دارهمخصوصا ماها که توی ایرانیمحالا منظورت از مشکلات چه مشکلاتیه عزیزممجر ...

کلا سهمیه داریم 

بهترین چیز تو دنیا محبت و مهربانیه🥰 دل تنگو باید چکارش کرد

خب هر کسی یه سهمی از مشکلات دارهمخصوصا ماها که توی ایرانیمحالا منظورت از مشکلات چه مشکلاتیه عزیزممجر ...

فعلا بزرگترین مشکلم اینه که تو خونه اضافی ام و باید برم..

اگر برم هم باید برم شهر دیگه.. و اونجا اکثرا مریضم چون اب مصرفیش خاصه.. ولی تنهام دیگه..حداقل ب کارام میرسم... اینجا فرصت نمی کنم گریه کنم... 

فعلا بزرگترین مشکلم اینه که تو خونه اضافی ام و باید برم..اگر برم هم باید برم شهر دیگه.. و اونجا اکثر ...

چرا گریه ؟

چرا فکر میکنی اضافی هستی؟

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)