2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو هفته هشتمم و. دیروز مثل نبض شکمم میزد اما محکم‌تر.خیلی برام عجیب بود چون سر بچه اولم از ماه پنجم ب بعد بود

فکر نمی‌کردم بشه،شُد🥺خُداشُکر🤍این زندگی ما رو کجا بُرد🥺خداشُکر🤍یا رب نظر تو برنگردد 🫀🤲🏻

هیچ کی باور نمیکنه ولی پسرم 10 هفته تکون میخورد قشنگ بالا میومد یهو سر میخورد میرفت. خیلی ترسناک بود حس میکردم الان میفته😂

دخترم 4 ماهگی 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

هیچ کی باور نمیکنه ولی پسرم 10 هفته تکون میخورد قشنگ بالا میومد یهو سر میخورد میرفت. خیلی ترسناک بود ...

منم هشت هفتم قشنگ حسش کردم 

خییلی عجیب بود تو این هفته برام 

فکر نمی‌کردم بشه،شُد🥺خُداشُکر🤍این زندگی ما رو کجا بُرد🥺خداشُکر🤍یا رب نظر تو برنگردد 🫀🤲🏻

هفتشو یادم نیست ولی تاریخشو یادمه ۲۲ مرداد بود جمعه ام بود دراز کشیده بودم رو مبل یهو لگد زد

الانم خیلی دوست دارم زودتر متوجه بشم تا خیالم از بابت بچه راحت بشه اینجوری میفهمم صحیح و سالم و استرس نبودنشو نمیکشم

منم هشت هفتم قشنگ حسش کردم خییلی عجیب بود تو این هفته برام

من هشت هفته نبض بود 10 هفته مث ی ماهی کوچولو خودش میکشید بالا جوری ک شکمم مث ی تپه بالا میومذ ی گوشه از شکم البته. بعد یهو سر  میخورد میرفت کنار...

اول پسرتونو باردار شدین یا دخترتون؟

نه دخترم اول  بارداری دومم پسر بود فکر کنم چون عضلات شکم ضعیف میشه. بارداری های دوم به بعد حرکات جنین زودتر متوجه بشیم

من هشت هفته نبض بود 10 هفته مث ی ماهی کوچولو خودش میکشید بالا جوری ک شکمم مث ی تپه بالا میومذ ی گوشه ...

پس عجیب نبود چیزی که من تجربه کردم 🥹

نه دخترم اول بارداری دومم پسر بود فکر کنم چون عضلات شکم ضعیف میشه. بارداری های دوم به بعد حرکات جنی ...

حرف شما بخش اولش درسته عضلات شکمی ضعیف میشه

و ما بهتر و بیشتر حرکات روده و جمع شدنشون و جا باز کردن برای جنینو میفهمیم

.