2777
2789
عنوان

حامله نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1693 بازدید | 114 پست

منم درد شمارو دارم عزیزم. از اقدام جدیدم 9 ماه میگذره هنوز خبری نیست. عکس رنگی هم دادم یکم درد داشتم اما لوله هام باز بود و مشکلی نداشت. یکم تنبلی تخمدان دارم .آزمایشای خودمو همسرمم همه خوب بودن. تنها دلیل اینکه باردار نمیشم استرسه خودم میدونم ولی نمیتونم از پسش بربیام 😢 برمن غالبه

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر عزیزم از ته قلبم برات دعا میكنم به زودی باردار شی .ختم روزانه سوره ی حشر تا چهل و.یك روز هم معجزه میكنه .بینش نباید وقفه بندازی .ولی مراقب باش روز تخمك.گذاریتو حتما رابطه داشته باش

بچه ها برام خیلی دعا کنید  این بار چهارمه که جنین انتقال میدم  تو این پونزده روز بالای ش ...

عزیزم انشاالله نتیجه بگیری منم این روزا رو تجربه کردم ،خییییلی سخته آ دم به خودش آ مپول بزنه و درد تحمل کنه آ خرش هم هیچی عایدش نشه.

خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼        خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.

چقدر نا امید هستین عزیزان ،من هفت ساله  منتطرم مامان بشم همه راهی هم رفتم ،دکتر معمولی وقرص وآ مپول پیش پاافتاده تا ivfوiui ،تادکتر گیاهی ودعا نویس این جور چیزا ولی مامان نشدم که نشد ولی باز هم  امید دارم وتلاش میکنم

خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼        خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.

میشه برام دعا کنید زود مامان بشم آ خه خیلی تنهایی کشیدم کم کم دارم به تنهایی عادت میکنم

منم درد شمارو دارم عزیزم. از اقدام جدیدم 9 ماه میگذره هنوز خبری نیست. عکس رنگی هم دادم یکم درد داشتم ...

ایشالله به زودی بارداربشی

امیدت فقط به اون بالایی باشه
بچه ها فقط و فقط بهش فکر نکنید و رابطه داشته باشید برید کلاس فیلم ببینید همش درگیر کنید فکرتونو ه ...

من تایه سال اقدامم کاملابیخیال بودم اگه میخواست بگیره تواون یه سال میگرفت

ایشالله به زودی مامان میشی الان دیگه چیزی به عنوان نازایی وجود نداره عزیزم تازه شما ۱سال و نیمه اقدام میکنی تو اطرافیان دیدم بعداز۱۲ سال بچه دار شده تازه غصه نخور 

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊
ایشالله به زودی مامان میشی الان دیگه چیزی به عنوان نازایی وجود نداره عزیزم تازه شما ۱سال و نیمه اقدا ...

تاجای من مباشی حالمونمیفهمی تمام روزوشبم شده گریه وحسرت

عزیزم‌توکل بخدا داشته باش چرا گریه و حسرت همه چی درمان داره

سالمیم هیچ مشکلی نداریم دردم همینه آخه نمیدونم چمه خدابزرگه ولی دل من خیلی کوچیکه