واااای انقدبغضم گرفته ازیه طرف شوهرم عاشق بچهس ازیه طرف یکسال ونیم منتظریم ولی نمیشه ازیه طرف همه بهم میگن بچه بیاربه هیچکسم دردمونمیتونم بگم دیگه دارم کم میارم بخدا
منم درد شمارو دارم عزیزم. از اقدام جدیدم 9 ماه میگذره هنوز خبری نیست. عکس رنگی هم دادم یکم درد داشتم اما لوله هام باز بود و مشکلی نداشت. یکم تنبلی تخمدان دارم .آزمایشای خودمو همسرمم همه خوب بودن. تنها دلیل اینکه باردار نمیشم استرسه خودم میدونم ولی نمیتونم از پسش بربیام 😢 برمن غالبه
استارتر عزیزم از ته قلبم برات دعا میكنم به زودی باردار شی .ختم روزانه سوره ی حشر تا چهل و.یك روز هم معجزه میكنه .بینش نباید وقفه بندازی .ولی مراقب باش روز تخمك.گذاریتو حتما رابطه داشته باش
چقدر نا امید هستین عزیزان ،من هفت ساله منتطرم مامان بشم همه راهی هم رفتم ،دکتر معمولی وقرص وآ مپول پیش پاافتاده تا ivfوiui ،تادکتر گیاهی ودعا نویس این جور چیزا ولی مامان نشدم که نشد ولی باز هم امید دارم وتلاش میکنم
خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼 خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.
ایشالله به زودی مامان میشی الان دیگه چیزی به عنوان نازایی وجود نداره عزیزم تازه شما ۱سال و نیمه اقدام میکنی تو اطرافیان دیدم بعداز۱۲ سال بچه دار شده تازه غصه نخور