2777
2789
عنوان

حامله نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 114 پست
سالمیم هیچ مشکلی نداریم دردم همینه آخه نمیدونم چمه خدابزرگه ولی دل من خیلی کوچیکه

پس نگرانی نداره عزیزم خیلیا اینجورین ولی بچه دار شدن استرسوازخودت دور کن این خودش باعث میشه که آرامش نداشته باشی و باردارنشی منم مشکلی نداشتم چندماه بچه دار نمی شدم پریودامم نامنظم بود همش فکر میکردم من نازا هستموهمش گریه میکردم بی بی چک منفی می دیدم حالم بدمیشدبعد گفتم بی خیال هروقت خدابخوادبهم نی نی میده ودیگه اهمیت ندادم دقیقا ماهی که بهش فکر نکردم باردارشدم 

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊
پس نگرانی نداره عزیزم خیلیا اینجورین ولی بچه دار شدن استرسوازخودت دور کن این خودش باعث میشه که آرامش ...

واسم دعاکن یابمیرم یامامان بشم چون واقعادیگه تحمل ندارم

امیدت فقط به اون بالایی باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسم دعاکن یابمیرم یامامان بشم چون واقعادیگه تحمل ندارم

خدا نکنه دورازجونت ایشالله که مامان میشی خیلی برات دعا میکنم عزیزم منم محتاج دعاتم😘😘

خدا نکنه دورازجونت ایشالله که مامان میشی خیلی برات دعا میکنم عزیزم منم محتاج دعاتم😘😘

ممنونم عزیزم ایشالله نی نیتوصحیح سالم بغل بگیری

امیدت فقط به اون بالایی باشه
ممنونم عزیزم ایشالله نی نیتوصحیح سالم بغل بگیری

قربون تو عزیزم منتظر خبرای خوبم ازت یادت نره منو حتما بهم  خبرمامان شدنتوبدی ایشالله  😘😘

چقدر نا امید هستین عزیزان ،من هفت ساله  منتطرم مامان بشم همه راهی هم رفتم ،دکتر معمولی وقرص وآ ...

این روشم امتحان کن دوست خوبم خیلی ها به این روش باردار شدن

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1398802/چله-زیارت-عاشورا-به-روش-آیت-الله-حق-شناس-که-صد-در-صد-حاجت-میده

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1421453/چله-زيارت-عاشورا-به-روش-آيت-الله-حق-شناس

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
ممنون ولی انگاررومن قفل زدن هرکاری میکنم نمیشه😢

ان شاء الله میشه امیدت به خدا باشه تا یکسال که طبیعیه بعدش هم خیلیا با درمانهای ساده باردار میشن توکل به خدا ان شاا الله سال دیگه محرم یه نی نی ناز تو بغلته😍الهی امین 

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷