2777
2789
عنوان

حامله نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 114 پست
منم اصلا درد نداشتم انقدر ترسوندنم اما اصلا درد نداشت    

اره منم حسابی ترسیده بودم اما بر خلافه انتظارم بود حتی از سونوگرافی و تست پاپ اسمیرم راحت تر بود

🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁
اره منم حسابی ترسیده بودم اما بر خلافه انتظارم بود حتی از سونوپرافی و تست پاپ اسمیرم راحت تر بود

کاش درد میکشیدیم حداقل باردار میشدیم بخدا خسته شدم از دوا دکتر بخدا بهترین روزای جوونیم تو مطب دکترا میگذره

خدایا داده هایت،نداده هایت و گرفته هایت را شکر میگویم چرا که داده هایت نعمت نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امتحان خیلی سختيه 

من امروز شوهرم خونه نبود 

مجبور شدم دوتا آمپول پروژسترون و دوتا هپارین را خودم تزریق کنم 

چون شرایط اینکه برم بیرون تا برام تزریق کنند را ندارم 

به شانه هایم دست زدی تا تنهاییم را بتکانی به چه دلخوش کنم تکان دادن برف از روی شانه های آدم برفی......
کاش درد میکشیدیم حداقل باردار میشدیم بخدا خسته شدم از دوا دکتر بخدا بهترین روزای جوونیم تو مطب دکترا ...

حرف دل منو میزنی.واقعا منم خسته شدم از دکترو دارو و اضطراب و انتظار کشیدن😔😔😔😔

🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁
هر موقع خودم امپولام را میزنم دلم به حال تنهایی خودم میسوزه 

من پلی کیستیکم دوسال پیش باردار شدم دوقلو دوتا پسر اما زایمان زودرس کردم و جلو چشمام مردن حالا دوسال میگذره اما باردار نمیشم دوباره...این ماهم کلومیفن خوردم و امپول زدم ولی زیاد امید ندارم اخه روزای تخمک.گذاری نشد نزدیکی کنم....ی سقطم اوایل ازدواج داشتم دوتا تجربه ناموفق دیگ خسته شدم شش سال درگیر بچه دار شدنم

خدایا داده هایت،نداده هایت و گرفته هایت را شکر میگویم چرا که داده هایت نعمت نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است....

بچه ها برام خیلی دعا کنید 

این بار چهارمه که جنین انتقال میدم 

تو این پونزده روز بالای شصتا آمپول زدم جای امپولا کبود و سفت شده 

به شانه هایم دست زدی تا تنهاییم را بتکانی به چه دلخوش کنم تکان دادن برف از روی شانه های آدم برفی......
من پلی کیستیکم دوسال پیش باردار شدم دوقلو دوتا پسر اما زایمان زودرس کردم و جلو چشمام مردن حالا دوسال ...

عزیزم خیلی سخته خصوصا تجربه سقط 

انشاءالله که خدا خیلی زود جاش را برات پر میکنه 

آزمایش هورمونیم فقط کمبودویتامین دی داشتم همه چی خوب بود سونوی فولیکولام همه ۲۳.۲۴هستش آزمایش اسپر ...

من فولیکولم سایزش کمه ۵.حامله نشدم هشت ماهه.خسته شدم راس میگی

مادر نداری از همه دنیا بی کس تری.فقط اونایی ندارن میفهمن بقیه در این مورد نفهمن بلا نسبت شما
عزیزم خیلی سخته خصوصا تجربه سقط  انشاءالله که خدا خیلی زود جاش را برات پر میکنه

مرسی عزیزم ....چی بگم بازم توکلم ب خودش حتما حکمتی داره

مرسی عزیزم ....چی بگم بازم توکلم ب خودش حتما حکمتی داره

حتما 

فقط صبور باش وناشکری نکن 

من پلی کیستیکم دوسال پیش باردار شدم دوقلو دوتا پسر اما زایمان زودرس کردم و جلو چشمام مردن حالا دوسال ...

ببخشید شمارو ریپلای میکنم که هم برای شما پیام بیاد هم استارتر ببینه.

اگر تهران هم نیستید بیاید تهران با شوهراتون برید پیش حکیم مومن تبریزی.

77509818

ایشونو خدا بخواه هرکی رفته پیشش نتیجه گرفته با انواع و اقسام بیماریهای رحم و یا اسپرم.نبض میگیره خودش میفهمه اشکال از کجاس.نبضش یک چکاپ کامله همه بیماریهارو تشخیص میده با همون نبض داروهاشم همونجا میفروشه بسته به درجه بیماری چند ماه دارو باید مصرف بشه.هر نسخه حدود دویست تومن هزینشه و باید کامل و دقیق استفاده بشه.

پیام منو جدی بگیرید.فکر کنید این همون استجابت همه دعاهاتونه.

روز اول محرم رو هم زن و شوهر با هم روزه بگیرید  به نیت ذریه طیبه ودعای حضرت زکریا رو هم بخونید

خیلیا با این روزه باردار شدنا

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن

اگر زنگ بزنید وقت بگیرید بیش از یک ماه طول میکشه تا بهتون وقت بدن ولی ارزشش رو داره.داروهارو هم کامل باید مصرف کنید

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن

امام صادق ع فرمودند : برای طلب فرزند در سجده این دو آیه را بخواند:

رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا (آل عمران ۳۸)

رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین (انبیا ۸۹)

که روز اول محرم روزه رو که گرفتید هم تو قنوت هم بعد از سجده این دو آیه رو بگید

یه دو رکعت نماز هم به نیت فرزند همون روز قبل از غروب بخونید که توی قنوت و سجده بعد از نماز این دو آیه رو بخونید