2777
2789
عنوان

حامله نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 114 پست
ببخشید میتونم بپرسم ویتامین دی شما چند بود,برا من تو ازمایش زده بود۱۴ولی دکترم گفت ماهی یه دونه بخور ...

۷بودالبته رنج نرمالش واسه من ۱۰بودالان ماه یدونه میخورم

امیدت فقط به اون بالایی باشه
من 13سال منتظرم.الان دارم مراحل آی وی اف را طی میکنم.همیشه از خدا میخوام هیچ کس این تجربه را نداشته ...

من چاق بودم ۲۳کیلوکم کردم حداقل روزی ۲ساعت ورزش دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزم  الان تو سیکل انتقالم چند روز دیگه باید آزمایش بدم  دعام کنید لطفا

انشالله میشی میگن روز اول محرم هرکی روزه بگیره حاجتشئ سر افطار از امام حسین بخواد و ب طفل شش ماهش قسمش بده حتما جوابشو میده اگ میتونی امتحان کن منم امتحان میکنم

خدایا داده هایت،نداده هایت و گرفته هایت را شکر میگویم چرا که داده هایت نعمت نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است....
انشالله میشی میگن روز اول محرم هرکی روزه بگیره حاجتشئ سر افطار از امام حسین بخواد و ب طفل شش ماهش قس ...

ایشالله😢😢😢😢

من ۷ سال مدام پیگیر درمان بودم.

دوماه پیش میکرو کردم که منفی شد.

خیلی ناامید شوم انگار دنیا برام تموم شده بود.

تا یکی دوهفته خیلی داغون بودم.

بعد از یکی دو هفته تصمیم گرفتم به خودم برسم و خودم رو آماده کنم برای انتقال جنین بعدی.

توی این یک ماه تقریبا هرروز صبح ناشتا سیاه دونه و عسل خوردم.ارده و شیره و گردو و پسته میخوردم تا رحمم برای پذیرش جنینام آماده بشه.

سرموعد پریودم لکه بینی داشتم.

چون منتظر بودم پری بشم کلی پیاده روی کردم و کار کردم تا پری بشم برم دکتر نی نیام رو بذارن تو دلم.

ولی درکمال تعجب فقط تا ۴ روز لک میدیدم و بعد پاک شدم.

زنگ زدم به مرکز ناباروری به دکتر شرایطم رو گفتم،گفت بیا ازمایش بده بعد بهت آمپول بدم پری بشی.

رفتم آزمایش دادم و جواب آزمایشم مثبت بود.

منی که لوله هام چسبندگی داشت و تخمدانام شدید پلیکیستیک بود طبیعی باردار شدم اونم تو ماهی که اصلا بهش فکر نمیکردم و فکرو ذهنم فقط پیش جنینای فریزشدم بود.

میخوام بهت بگم استرس نداشته باش. همش پیگیر روزای تخمک گذاری و ..... نباش.

استرس مهمترین مانع بارداریه.

۷بودالبته رنج نرمالش واسه من ۱۰بودالان ماه یدونه میخورم

ان شالله شما هم زودی باردار میشید ,فقط چیزی که تو بارداری خیلی موثره ,ورزشه و دور بودن از استرس ,کسایی بودن که با چند ماه ورزش مداوم ,باردار شدن شما هم حتما یه کلاس ورزش ثبت نام کن ,جدی پیگیر ورزشتون باشید,چند نفر توی کلاس ما بودن چند سال منتظر بودن ولی بعد از چند ماه تو کلاس متوجه شدن باردارن

ان شالله شما هم زودی باردار میشید ,فقط چیزی که تو بارداری خیلی موثره ,ورزشه و دور بودن از استرس ,کسا ...

من ایروبیک میرم عالیه 

دارم دق میکنم بخدا

صبر کن وتوکل. باید قوی باشی .میفهمم چی میگی درکت میکنم ولی راهی جزمبارزه نداری من واقعا دارم با این مشکل میجنگم فقط امیدم به خداست که کمکم کنه.خسته گی هام بی جواب نمونه .حتما پیش یه دکتر خوب برو وقت وپولت را هدر نده.

من ۷ سال مدام پیگیر درمان بودم. دوماه پیش میکرو کردم که منفی شد. خیلی ناامید شوم انگار دنیا برام ت ...

بخداتایه سال بیخیال بودم وقتی میبینم بعضیابایه باررابطه باردارمیشن فکرمیکنم اگه الان نی نی منم بغلم بودوای خدازمان آزمایشمونوکوتاه کن

هیچ دردی نداشتم😔😔😔

منم اصلا درد نداشتم انقدر ترسوندنم اما اصلا درد نداشت  

خدایا داده هایت،نداده هایت و گرفته هایت را شکر میگویم چرا که داده هایت نعمت نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است....