2777
2789
عنوان

حامله نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 114 پست
ب نظر من عکس رنگیو حتما انجام بده هم ی نوع درمان هم تشخیص منم ماه پیش انجام دادم این ماه اقدام کردم ...

جواب عکس رنگیت چی بود؟

امیدت فقط به اون بالایی باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب نظر من عکس رنگیو حتما انجام بده هم ی نوع درمان هم تشخیص منم ماه پیش انجام دادم این ماه اقدام کردم ...

من ماه قبل عکس رنگی هم انجام دادم نه درد داشتم نه بعدش هیچ خونریزی داشتم دکتر گفت همه چیت خوبه و هیچ مشکلی نداری واسه همین عکسبرداریت راحت بود اما این ماهم هنوز پری نشدم اما تست و ازم منفیه😔😔😔😔

🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁

روزای دوازده سیزده چهارده حتما نزدیکی داشته باش بعد اونم یک شب درمیون تا ی ساعتم بلند نشو از جات انشالله بعد عکس جواب میگیری 

خدایا داده هایت،نداده هایت و گرفته هایت را شکر میگویم چرا که داده هایت نعمت نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است....
من ماه قبل عکس رنگی هم انجام دادم نه درد داشتم نه بعدش هیچ خونریزی داشتم دکتر گفت همه چیت خوبه و هیچ ...

انشالله میشی منم منتظرم ببینم چی میشه دکتر گفت هیچ مشکلی نداری دردم نداشتم اصلا...میگن اونایی ک درد میکشن جواب میگیرن چون چسبندگی داشتن و باز شده درد نشونه امیدواریه تو عکس

خدایا داده هایت،نداده هایت و گرفته هایت را شکر میگویم چرا که داده هایت نعمت نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است....
من ماه قبل عکس رنگی هم انجام دادم نه درد داشتم نه بعدش هیچ خونریزی داشتم دکتر گفت همه چیت خوبه و هیچ ...

ایشالله باردارباشی

امیدت فقط به اون بالایی باشه
مشکل هیچی دکترهربارسونوم میکنه میگه به زودی مامانی یکسالونیمه

ببخشید میتونم بپرسم ویتامین دی شما چند بود,برا من تو ازمایش زده بود۱۴ولی دکترم گفت ماهی یه دونه بخورم ,ولی بعضی از بچه ها با وجود اینکه روی ۲۰بود ماهی دوتا یا هفته ای یکی میخورن 

من داره به یازده سال میرسه انتظارم  ولی همچنان امیدوارم

انشالله بارداربشی عزیزم.....انشالله همه اونایی ک میخان از انتظار دربیان 

انشالله بارداربشی عزیزم.....انشالله همه اونایی ک میخان از انتظار دربیان 

ممنون عزیزم 

الان تو سیکل انتقالم

چند روز دیگه باید آزمایش بدم 

دعام کنید لطفا 

به شانه هایم دست زدی تا تنهاییم را بتکانی به چه دلخوش کنم تکان دادن برف از روی شانه های آدم برفی......