واااای انقدبغضم گرفته ازیه طرف شوهرم عاشق بچهس ازیه طرف یکسال ونیم منتظریم ولی نمیشه ازیه طرف همه بهم میگن بچه بیاربه هیچکسم دردمونمیتونم بگم دیگه دارم کم میارم بخدا
ب نظر من عکس رنگیو حتما انجام بده هم ی نوع درمان هم تشخیص منم ماه پیش انجام دادم این ماه اقدام کردم ...
من ماه قبل عکس رنگی هم انجام دادم نه درد داشتم نه بعدش هیچ خونریزی داشتم دکتر گفت همه چیت خوبه و هیچ مشکلی نداری واسه همین عکسبرداریت راحت بود اما این ماهم هنوز پری نشدم اما تست و ازم منفیه😔😔😔😔
من ماه قبل عکس رنگی هم انجام دادم نه درد داشتم نه بعدش هیچ خونریزی داشتم دکتر گفت همه چیت خوبه و هیچ ...
انشالله میشی منم منتظرم ببینم چی میشه دکتر گفت هیچ مشکلی نداری دردم نداشتم اصلا...میگن اونایی ک درد میکشن جواب میگیرن چون چسبندگی داشتن و باز شده درد نشونه امیدواریه تو عکس
خدایا داده هایت،نداده هایت و گرفته هایت را شکر میگویم چرا که داده هایت نعمت نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است....
مشکل هیچی دکترهربارسونوم میکنه میگه به زودی مامانی یکسالونیمه
ببخشید میتونم بپرسم ویتامین دی شما چند بود,برا من تو ازمایش زده بود۱۴ولی دکترم گفت ماهی یه دونه بخورم ,ولی بعضی از بچه ها با وجود اینکه روی ۲۰بود ماهی دوتا یا هفته ای یکی میخورن
من 13سال منتظرم.الان دارم مراحل آی وی اف را طی میکنم.همیشه از خدا میخوام هیچ کس این تجربه را نداشته باشه.واقعا سخته.شماهم پیاده روی را شروع کن حداقل روزی یه ساعت