2777
2789
عنوان

حامله نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 114 پست
سخته اینایی که میگیم ولی از دوران دوتاییتون لذت ببر،خودتونو خیلییی اذیت نکنید ان شاءالله امسال اخر ...

وقتی انتظاربچه بکشی دیگه دونفره بودنتون همش غصهس

امیدت فقط به اون بالایی باشه

سلام منم 2سالو6ماه منتظرم ایشالا میشه بسپار به خدا منم دلم خیلی خونه هربچه رومیبینم چشمام پره اشک میشه خدا بزرگه الانم هم دارو میخورم هم پیاز درمانی😧😢

تیکرم فقط برای دل خوشیمه برام دعاکنید که منم مادربشم😢😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آزمایش هورمونیم فقط کمبودویتامین دی داشتم همه چی خوب بود سونوی فولیکولام همه ۲۳.۲۴هستش آزمایش اسپر ...

چون بهش فکر میکنی چون استرس داری اینارو از خودت دور کنی باردار میشی . منم یکسالو یک ماه منتظر بودم دقیقا مثل تو همه چی خوب بود ولی نمیشدم . 

راستی اقدامات یروز در میونه؟؟؟

مینا قری هستم
عزیزم ناامید نشو منکه شش سال منتظرم چی بگم با توجه ب اینکه از شئهرت خوبه و.خودتم فولیکئلات عالین یه ...

۳مهرنوبت دارم فقط امیدم به اون عکس رنگیه

باشه حتما

این موضوع مهمیه ماهم فکر می کردیم مشکلی نیست که بعد آزمایش تو مراکز ناباروری متوجه مشکل شدیم همسرم 2 ماه دارو مصرف کرد باردار شدم 

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 
سلام منم 2سالو6ماه منتظرم ایشالا میشه بسپار به خدا منم دلم خیلی خونه هربچه رومیبینم چشمام پره اشک می ...

منم مثه توام بچه میبینم گریم میگیره

ب نظر من عکس رنگیو حتما انجام بده هم ی نوع درمان هم تشخیص منم ماه پیش انجام دادم این ماه اقدام کردم ببینم خدا چی میخاد ی هفته دیگ وقتمه.....خواهرشوهرمو چندتا از دوستام بعد عکس باردار شدن چون لوله هارو باز میکنه

خدایا داده هایت،نداده هایت و گرفته هایت را شکر میگویم چرا که داده هایت نعمت نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است....